Mötley Crüen Tommy Lee haastettiin oikeuteen väitetystä seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 18.12.2023

Mötley Crüe -rumpali Tommy Leeta kohtaan on esitetty vakavia syytöksiä. Rumpalin haastoi oikeuteen nainen, joka väittää Leen seksuaalisesti hyväksikäyttäneen häntä helmikuussa 2003 tapahtuneen helikopterilennon aikana.

NME:n raportin mukaan nainen, joka esiintyy vain nimellä ”Jane Doe”, väittää kanteessaan, että Lee ”houkutteli hänet helikopteriinsa valheellisilla väitteillä’. Nainen lensi San Diegosta Van Nuysiin Leen henkilökohtaisen helikopterilentäjän kanssa, jonka jälkeen Lee liittyi heidän seuraansa, kun he laskeutuivat.

Tämän jälkeen nainen kertoo, että miehet ”nauttivat useita alkoholijuomia, polttivat marihuanaa ja käyttivät kokaiinia”, minkä jälkeen Lee ”aloitti tekemään seksuaalista väkivaltaa kähmimällä, suutelemalla, tunkeutumalla hänen sisäänsä sormillaan ja yrittämällä pakottaa hänet suuseksiin”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Nainen kertoo itkeneensä ja olleensa ”loukussa kykenemättä poistumaan ohjaamosta”. Nainen väittää, että Lee kapusi hänen päälleen ja käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen kuljettajan vain katsellessa.

Los Angeles Times kertoo, että Leen edustajat eivät ole vastanneet kommenttipyyntöihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy