Mötley Crüen Vince Neil luuli kättään lihapiirakaksi ja oli tukehtua siihen

Kirjoittanut Jyri Kinnari - 26.4.2020

Hollywoodin keskussairaalaan saapui eilen illalla erityisen leveä ambulanssi, jonka kerrotaan herättäneen paikallisissa ihmetystä ja ärsytystä. Sairaalan etupihan asfaltti halkeili pahasti ambulanssin painon alla, ja korjaustyöt maksetaan toki verorahoista.

Tänä aamuna asiaan luotiin hieman valoa Warner Music -levy-yhtiön edustajien sairaalalla pitämässä virallisessa tiedotustilaisuudessa. Kävi ilmi, että maailmankuulun glam rock -yhtyeen Mötley Crüen laulutaiteilija Vince Neil kiidätettiin sairaalaan henkihieverissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Tämänhetkisten tietojen mukaan Neil masentui syvästi oman soolokiertueensa aikana, ja toisaalta Mötley Crüen paluu on aiheuttanut valtavia suorituspaineita. Kaiken kukkuraksi Neil on viimeaikoina noudattanut tiukkaa paleoruokavaliota, mikä on ylilääkärin arvion mukaan laukaissut hänessä psykoottisen skitsofrenian, joka on oireillut erityisesti ruokaan liittyvien visuaalisten harha-aistimusten muodossa.

Virallisen potilaskertomuksen mukaan Neil oli herännyt keskellä yötä huutavaan rasvanhimoon. Saavuttuaan kartanonsa itäsiiven keittiöön hän oli havahtunut suloiseen tuoksuun, joka herätti hänen rinnassaan polttavan rakkauden tunteen, jonka lumoamana hän oli unohtanut ottaa lisähappea. Muhkea lihapiirakka oli höyrynnyt hänen kädessään ja sekuntiakaan haaskaamatta hän oli työntänyt piirakan syvälle kurkkuunsa.

Lääkäri kuvailee seurannutta operaatiota kovin eriskummalliseksi ja harvinaislaatuiseksi. Neilin käsi oli uponnut henkitorveen saakka ja juuttunut kiinni. Koko hengityselimistö oli paniikin myötä alkanut krampata, joten käsi oli tiukasti puristuksissa. Kramppi helpotti vasta, kun Neilin kurkkuun ammuttiin painepesurilla sulaa sian ihraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Onneksi vakavilta vaurioilta säästyttiin, ja Neil onkin palannut hiljattain tajuihinsa. Kaaoszinen toimitus oli äskettäin puhelinyhteydessä häneen, mutta toistaiseksi haastatteluyritykset ovat jääneet kovin laihoiksi.

Neil kommentoi seuraavasti:

”Hei ootko varma, että haluat tehdä puhelinhaastattelun? Mun puolesta voisit tulla paikan päällekin. Järkkään yksityisen lentokonekuljetuksen, jos tuot pari Big Macia ja banaanipirtelön.”

Perässä saapui tekstiviesti, jossa vaadittiin lisäksi Chicken McNugetteja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kaaoszine toivoo Neilille pikaista paranemista.

Teksti on osa Kaaoszinen Sunnuntaisatiirit-sarjaa. Kyseessä ei ole oikea uutinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat