Motörhead ja Nightwish Ilosaarirockiin

Kesän 2013 Ilosaarirock soi Joensuun Laulurinteellä 12.-14.7. ja ensimmäisiksi artistikiinnityksiksi ovat varmistuneet Nightwish ja Motörhead. Nightwish esiintyy Rokissa lauantaina 13.7. ja Motörhead sunnuntaina 14.7.

Mitäpä niitä lippujakaan enää panttamaan, sillä kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä tästä päivästä lähtien valtakunnallisesti Tiketissä sekä Joensuussa Levy-Eskoilla, Karjalan musiikissa, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnassa ja Carelicumissa. Kiteellä ennakkolippuja myy Kiteen Kirja-info.

Tiketin kautta ostetut liput voi myös noutaa Tiketin toimipisteistä kautta maan sekä miltä tahansa R-kioskilta. Lisätietoja näistä toimitustavoista löydät Tiketin sivuilta ja lippuja pääsee ostamaan täältä.

Kahden päivän festivaalilippu (la-su) maksaa ennakosta 80 euroa + mahdolliset toimituskulut. Päiväliput (la tai su) tulevat myyntiin keväällä päiväkohtaisen Rokkiohjelman valmistuttua.

Isommasti koti- ja ulkomaista artistitarjontaa julkistetaan jälleen Sulon päivänä 13.2.2013, jolloin avataan myös vuoden 2013 Ilosaarirockin verkkosivut. Luvassa on yli 60 artistivierasta jakautuen itse festareille sekä perjantaina 12.7. juhlat käyntiin pyöräyttäville Sulo- ja Töminä-klubeille.

Kommentoi julkaisua