Motörhead oli hajota vuonna 1996 ”Overnight Sensationin” takia

Rumpali kertoi -kitaristi Phil Campbellin Dane-pojan juontamassa Drum For The Song -podcastissa Motörheadin olleen todella lähellä hajoamista ”Overnight Sensation” -albumin äänitysten aikaan vuonna 1996. Deen mukaan edesmennyt oli tuohon aikaan niin ”pehmennyt”, että halusi korvata Motörheadin kovaäänisen ja säröisen äänimaailman akustisilla kitaroilla ja ”popmelodioilla”:

”Tykkään ’Bastardsista’ ja ’Sacrificesta’.. ja ’Overnight Sensation’ on todella hyvä albumi. Mutta siihen aikaan, se oli vaikeinta aikaani bändissä, sillä Lemmy oli päässyt pehmenemään aika pahasti. Minä ja Phil [Campbell, kitaristi] vaan tuijotimme toisiamme. Lemmy halusi akustista kitaraa, ja melodiat olivat kuin jotain vitun popmelodioita. Ihmettelimme ’mitä helvettiä tämä on?'”

Dee kertoi jättäneensä yhtyeen ainakin kahteen otteeseen albumin nauhoitusten aikana, ja muisteli Phil Campbellin tehneen samoin. ”Sanoimme ’Vitut, Lemmy, voit tehdä tämän vitun levyn itseksesi. Emme välitä paskan vertaa.’ Se oli hankalaa aikaa.” rumpali totesi.

Katso alta, millaisena Mikkey Dee muistaa yhtyeen tukalimmat ajat:

Kommentoi julkaisua