Motörhead-rumpali Mikkey Dee: ”Juhlistan mieluummin Lemmyn elämää kuin suren hänen kuolemaansa”

 

ista tunnettu, parhaillaan Scorpionsissa soittava rumpali kertoo The Blairing Out With Eric Blair Show -ohjelman haastattelussa tuntemuksistaan entisen yhtyetoverinsa, Lemmy Kilmisterin poismenosta.

”Moni ihminen piti sitä katastrofina. Totta puhuakseni minä en. Minä tunnen Lemmyn – tunsin hänet niin hyvin. Tämä saattaa kuulostaa todella oudolta, mutta minä mieluummin juhlin hänen elämäänsä kuin surisin hänen kuolemaansa. Hän oli todella tyytyväinen elämäänsä ja hän sai täyttää 70 vuotta. Hän oli iloinen veijari. Tottakai haluaisin, että hän olisi yhä täällä, mutta hänellä oli hieno elämä. Katastrofi on nuorten ihmisten menehtyminen tai se, kun lapsia kuolee onnettomuuksissa. Lemmyllä oli upeat 70 vuotta tien päällä, ja mieluummin hymyilen kun mietin sitä”, Dee kertoo ja lisää:

”Vierailin tässä hiljattain hautausmaalla sekä Lemmyn että Ronnien (James Dio) haudoilla hyvän ystäväni Jimmy Bainin (entinen Dion basisti) kanssa. Minä juhlistan heidän elämäänsä. Rock ’n’ roll oli näiden kahden kaverin koko elämä ja he olivat onnellisia. Ronnie menehtyi vähän liian aikaisin, ja se oli enemmänkin ”mitä oikein tapahtui”, mutta Lemmy tuntui paremmin valmistautuneelta. Olisin todella halunnut hänen elävän vielä toiset kaksikymmentä vuotta, kuten me kaikki tietenkin, mutta hänellä oli hieno elämä. Ja kun hän täytti viisikymmentä vuotta, hän sanoi minulle: ”Jos minä kuolen huomenna, Mik, minä elin täydellisen elämän”.

menehtyi  28.12.2015 taisteltuaan hetken aikaa aggressiivista syöpää vastaan.

 

Kommentoi julkaisua