Motörheadin edesmenneestä Lemmy Kilmisterista tekeillä elämäkertaelokuva

Brittiläisen heavy metal -yhtye Motörheadin keulakuva menehtyi joulukuussa 2015, minkä jälkeen rock- ja metallimaailma eivät ole olleet entisensä. Legendaarinen muusikko on kuitenkin saamassa tuoreiden tietojen mukaan vihdoin ja viimein elämästään kertovan elokuvan valkokankaille.

Deadline -sivuston mukaan Kilmisterista ollaan parhaillaan tekemässä elämäkertaelokuvaa, jonka ohjaajana toimii miehestä aikaisemminkin dokumentin ohjannut Greg Olliver. Elokuvassa seurataan Kilmisterin nuoruutta ja varttumista, matkaa Hawkwindin riveihin ja lopulta Motörheadin perustamiseen.

Elokuvan tuotanto aloitetaan suunnitelmien mukaan vuoden 2021 alussa. Mukana elokuvaa ovat tekemässä myös bändin manageri Todd Singerman sekä ohjaaja Steffan Chirazi, joka osallistuu elokuvan käsikirjoittamiseen. Elokuvan kerrotaan olleen tekeillä jo vuodesta 2013 saakka, ja sen pääosan esittäjä ei ole vielä tiedossa.

”Kaikki, mitä olet kuullut Lemmystä, on luultavasti totta… ei siksi, että hän olisi tarttunut rock’n’rollin kliseisiin, vaan siksi, että hän oli luomassa niitä. Marlboron punaista ja ja Jack Danielsia aamupalaksi, spiidiä päivälliseksi – kaikki tuo on totta. Mutta jämäkän rock’n’roll-fasadin takana oli myös mukaansa tempaava, monimutkainen ja leijonan sydämellä varustettu mies, joka pysyi valitsemallaan polulla eikä koskaan lupunut musiikista, joka teki hänet onnelliseksi”, Olliver kuvailee elokuvaa.

 

Kommentoi julkaisua