Motörheadin Ilosaarirock keikka peruttu

MotörheadBrittiläinen on perunut kaikki kesän keikat, eikä se esiinny siis myöskään Ilosaarirockissa. Lue lisää nähdäksesi Ilosaarirockin järjestäjien tiedote.

Brittiläinen Motörhead on perunut kesän kaikki esiintymisensä, mukaan lukien ensi viikon Ilosaarirockin keikan yhtyeen solistinLemmy Kilmisterin terveysongelmien takia. etsii korvaajaa Motörheadin tilalle. Harmitus on toimistollakin suunnaton. Yhtye tiedottaa virallisesti Kilmisterin terveydentilasta myöhemmin.

– Juuri saatiin tieto. Todella ikävä tilanne, mutta tärkeintä tässä on saada mies kuntoon. Sairaudelle ei kukaan mitään mahda, ei edes Lemmy. Koitetaan löytää Motörheadin tilalle saman genren kansainvälinen bändi helpottamaan mielipahaa, lupaa Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

Motörheadin piti esiintyä Ilosaarirockissa sunnuntaina 14.7. Sunnuntaina festivaalilla soittavat muun muassa Sigur Rós (ISL), Witchcraft (SWE), Adept (SWE), Imagine Dragons (USA), Squarepusher (UK), Tarrus Riley (JAM/USA), Michael Monroe, Von Herzen Brothers ja PMMP. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Sunnuntain päivälipun voi vaihtaa halutessaan lauantaille.

– Kyse on festivaalilipusta, ei yksittäisestä konsertista. Nyt yksi esiintyjä 25:n joukosta on perunut keikkansa, mutta festivaalilla ohjelmamuutokset ovat valitettavasti mahdollisia. Kyse on kuitenkin koko päivän kokonaisuudesta ja itse tapahtumahan ei ole peruuntunut. Koetamme löytää tilalle hyvän korvaajan ja sunnuntain päivälipun voi vaihtaa halutessaan lauantaille. Hyvin valitettava tilanne kyllä kyseessä, toteaa Joensuun Popmuusikot ry:n toiminnanjohtaja Markku Pyykkönen.

Sunnuntain päivälipun voi vaihtaa lauantain lippuun toimipisteissä (ei R-kioskit), Tiketin puhelinpalvelun kautta p. 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm), asiakasneuvonta: 010 843 1611 tai ottamalla yhteyttä osoitteeseenif.ittekit@ofni.

Kommentoi julkaisua