Motörheadin ja AC/DC:n nimiin vannova Thundermother klubikiertueelle Suomeen

Motörheadin ja AC/DC:n nimiin vannova Thundermother saapuu Suomeen näyttämään ikuisen rock’n’rollin sammumatonta voimaa. Ruotsalaisnelikko tykittää perjantaina 21. syyskuuta Kuopiossa, seuraavana iltana Joensuussa ja sunnuntaina 23. syyskuuta Helsingissä.

Kitaristi Filippa Nässil perusti Thundermotherin vuonna 2010. Bändin kolmas, yhtyeen mukaan nimetty albumi ilmestyi tämän vuoden helmikuussa. Uudistunut kokoonpano nostaa orkesterin rock’n’rollin seuraavaan potenssiin.
Tuoreella levyllä annetaan rummuille todella tilaa. Jos kuuntelet vaikkapa AC/DC:n tai Airbournen albumeja, on helppo huomata, että rummut soivat pirun kovaa. Niinpä mekin kehitimme levylle todella tanakan soundin, Filippa Nässil kertoo.

Paukutuksen lisäksi Thundermother taipuu nykyään myös äärimelodiseksi. Voimaballadi ”Fire in the Rain” edustaa pehmeämpää lähestymistapaa, jossa on kuitenkin siivu bändille tyypillistä säröä ja raakuutta.

Mystinen 1970-luku kaikkoaa koko ajan paperilla, mutta Thundermother pitää sen lähellä ja aitona: mukana on aina groove, korkeaoktaaninen paahto ja täysi heittäytyminen bändisoiton ikuiseen ytimeen.

Thundermother (Swe)
pe 21.9.2018
Kuopio, Henry’s Pub
10,50 e/13 e

la 22.9.2018
Joensuu, Marks Rock Club
10,50 e/13 e

su 23.9.2018
Helsinki, On The Rocks
10,50 e/13 e

Kommentoi julkaisua