Motörheadin Phil Campbell ja Mikkey Dee eivät ehtineet sanomaan hyvästejä Lemmy Kilmisterille: ”En voinut mennä edes hautajaisiin”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.3.2023

Motörheadin kitaristina tunnettu Phil Campbell istahti hetki sitten alas My Global Mindin haastattelussa ja esille nousi ymmärrettävästi myös Campbellin entinen yhtye.

Campbellilta kysyttiin, tiesivätkö hän ja hänen bändikaverinsa että kaikki ei ollut hyvin, kun he joutuivat perumaan useita keikkoja Motörheadin keulahahmon Ian ”Lemmy” Kilmisterin heikentyneen terveydentilan vuoksi.

”Kyllä, kyllä me tiesimme, mutta Lemmy halusi vain silloin jatkaa eteenpäin. Muistelen, että viimeisellä kiertueella yksi tai kaksi keikkaa jouduttiin perumaan, koska minä jouduin sairaalaan. Sitten palasin ja hoidimme kiertueen loppuun. Se olikin vihoviimeinen kiertueemme; viimeinen keikka soitettiin Berliinissä. Eli Motörheadin viimeisenä viikkona se olin perhana minä, joka oli sairaalassa” Campbell kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Mutta emme olisi voineet aavistaa – kun jatkoimme eri suuntiin sen kiertueen päätteeksi – sen olevan viimeinen kerta, kun näimme toisemme. Minä ja Mikkey [Dee] emme saaneet tilaisuutta hyvästellä häntä. En voinut mennä edes hautajaisiin, koska lääkärini kehotti minua olemaan menemättä – olin itse aika pahasti kipeänä niihin aikoihin.”

Motörhead soitti viimeisen konserttinsa 11. joulukuuta 2015 Berliinissä. Joulukuun 28. päivä Lemmy Kilmister poistui keskuudestamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat