Mourning Woodin uuden EP:n julkaisu lähestyy: single kuunneltavissa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 22.9.2023

Vuonna 2021 perustettu metalliyhtye Mourning Wood julkaisee 6. päivä lokakuuta ”Fill Your Grave” – nimeä kantavan EP:n, joka on tyylikkäästi hiottu, sekä herkkä että rujo kokonaisuus, joka kumartaa esikuvilleen, katsoo tulevaisuuteen ja tarjoaa koukkuja kuin ongintakilpailussa. Ensimmäinen sinkkulohkaisu EP:ltä on nimikkoraita ”Fill Your Grave”, joka ilmestyy jo 22. päivä syyskuuta. Singlen mukana ilmestyy lyriikkavideo ja EP:n tiimoilta ilmestyy myös musiikkivideo, jonka tuotannosta vastaa jälleen jo ”Gone At Last” -singlen videosta vastannut Samu Puuronen.

Mourning Wood suuntaa EP:n myötä keikoille marraskuussa ja joulukuussa. Suunnitteilla on myös kokopitkä albumi, jonka materiaalista suurin osa on jo demoasteella.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

”Materiaalia on kertynyt runsaasti parin vuoden aikana ja kappaleet ovat asettuneet lopulliseen muotoonsa keikkojen myötä. ”Fill Your Grave” on sekä herkkä että rujo kokonaisuus. Teemat ovat mielenterveyden ympärille kiteytyviä ja osa aiheista ovat yhä tabuja, joista mieluummin vaietaan kuin puhutaan. Minulle lauluntekijänä draamankaari on tärkeä, joten halusin kappaleiden muodostavan selkeän kokonaisuuden, joka herättää tunteita laidasta laitaan.”, kitaristi/lauluntekijä Eino-Akseli Koski kuvailee.

Mourning Wood on:

Jussi Holopainen – laulu

Eino-Akseli Koski – kitara, taustalaulu

Lari Lämpsä – basso, taustalaulu

Hanna-Leena ”Hanska” Lassila – rummut

Mourning Wood live

4.11.23, Kulma – House of Rock and Food, Kajaani w/ Zerostreet

8.12.23, Bar15, Seinäjoki

9.12.23, Rock Bear, Vantaa

w/ Petrolbreath, Wuohipora

Luetuimmat

Uusimmat