Mudvayne-solisti Chad Gray kertoo esiintyneensä koronavirustartunnan saaneena bändin ensimmäisessä paluukonsertissa: ”En silloin tiennyt, että minulla oli se”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 26.1.2022

Nu metal -yhtye Mudvayne teki vuoden 2021 syksyllä kauan odotetun paluunsa keikkalavoille. Yhtye aloitti paluukiertueensa Inkcarceration Festivalilla Ohiossa.

Nyt bändin keulakuva Chad Gray kertoo Welcome To Rockville -festivaalin ohessa tehdyssä haastattelussa, että tuon paluukiertueen ensimmäisen konsertin aikana hän sairasti tietämättään koronaviruksen tuomaa tautia.

”Luulen, että tietyllä tasolla – on niin vaikea sanoa, mutta luulen, että minulla oli jokin kevytversio COVIDista. Se sai minut todellakin pois pelistä”, Gray kertoo ja jatkaa:

”Minulla oli se lavalla… Hyvä asia on, että en silloin tiennyt, että minulla oli se. Joten en stressannut siitä, mutta en ymmärtänyt, mitä vittua kehossani tapahtui. Sinä päivänä olin tosi hengästynyt. Ääneni ei tuntunut haluavan toimia, kun lämmittelin. Kurkkuni oli helvetin kuiva koko päivän. Minulla oli jotain poskiontelo-ongelmia, joita en tiennyt. Seuraavana päivänä se on rintakehässä, seuraavana päivänä se on kurkussa, seuraavana päivänä olet todella vaisu ja väsynyt, ja sitten se on taas rinnassa. Sitä ei voi käsittää. Ainoa asia, mitä voit tehdä, on ruokkia kehoasi hyvillä asioilla.”

Mudvayne peruutti myöhemmin esiintymisensä Louder Than Life -festivaaleilla Grayn ja muutaman tiimin jäsenen positiivisen koronatestituloksen takia.