Mudvaynen Chad Gray kertoo olevansa tyytymätön ”L.D. 50” -albumin miksaukseen: ”Sen pitäisi olla kitarapainotteinen”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.8.2023

Hetki sitten paluun tehneen metalliyhtye Mudvaynen debyyttialbumi ”L.D. 50” täytti hetki sitten 23 vuotta. Albumi nosti bändin metallimaailman tietoisuuteen, ja sen avauskappale ”Dig” on monelle tuttu vähintään meemeistä.

Tuoreessa Revolverin haastattelussa bändin laulaja Chad Gray kertoo, että hänellä on yksi ongelma albumin suhteen – sen miksaus.

”Kaikki rakastavat L.D. 50:tä. Syy tähän on se, että L.D. 50 on ensimmäinen juttu, jonka he ovat koskaan kuulleet Mudvaynelta. Mutta itse en ole suuri L.D. 50:n fani, koska en ole sen miksauksen fani. Minusta se on hyvin bassopainotteinen”, Gray kertoo ja jatkaa:

”Minusta se ei tunnu bändimiksaukselta. Olemme metallibändi, sen pitäisi olla kitarapainotteinen. Sen pitäisi olla hyvin kitaravetoinen, mutta se ei ollut sitä. Rakastan L.D. 50:tä. Se on hieno albumi, ja sen säveltäminen oli helvetin vaikeaa. Greg [Tribbett, kitaristi] ja minä olimme studiossa viimeiset kolme päivää, joka ilta, koko yön, viimeistelemässä kolmea viimeistä biisiä.”

”Joten kaikki lähtivät miksaamaan, ja minä ja hän jäimme ja kirjaimellisesti kävelimme ulos studiosta kello 10.30, kun olimme ensin valvoneet koko edellisen yön, ja meidän piti olla ulkona studiosta keskipäivällä.”

Luetuimmat

Uusimmat