Mudvaynen Chad Gray paljastaa lopettaneensa juomisen kaksi vuotta sitten: ”En ole halunnut pitää siitä mitään meteliä”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 17.9.2023

Yhdysvaltalaisen hiljattain paluun takaisin tien päälle tehneen metalliyhtye Mudvaynen laulaja Chad Gray on paljastanut tuoreessa Everblack podcastin haastattelussa lopettaneensa alkoholin juomisen kokonaan reilut kaksi vuotta sitten. Gray kertoo haastattelussa halunneensa pitää asian suurelta osin itsellään koska ei kaipaa mitään fanfaareja tai kunniaa siitä, että on laittanut korkin kiinni. Gray kertoi ajatuksiaan alkoholin käytön lopettamisesta seuraavasti:

”En ole varsinaisesti puhunut siitä koska en halua mitään vitun fanfaareita. En ole edes julkaissut mitään siihen liittyen sosiaalisessa mediassa mutta olen ollut nyt kaksi vuotta raittiina. Kahden vuoden rajapyykki ylitettiin The Psychotherapy Sessions -kiertueen viimeisellä keikalla elokuun lopussa. En ole kertonut asiasta kenellekään koska en kaipaa mitään kehuja tai kommentteja. Siitä on jo kaksi vitun vuotta.”

”Lopetin juomisen koska olin hullu; olin hullu. Join ja olin epävakaa ja olin vitun hullu enkä hyvä juomari. Olin vain kusipää. Olin vain hullu – piste. Ja vain vitun kyllästynyt siihen jätkään. Lopetin yrittääkseni auttaa itseäni ja olla parempi minä ja elää parempaa elämää.

”Olen tehnyt niin monia asioita elämässäni yrittääkseni selvittää sen ja olla parempi ihminen. Olenko parempi tänään kuin olin eilen? Toivon niin. Oletan, että olen. Olenko parempi tänään kuin kaksi vuotta sitten? Ehdottomasti. Tiedän sen aivan varmana faktana. Mutta minulla on vielä paljon työtä tehtävänä itseni kanssa ja minulla on vielä paljon tutkiskelua tehtävänä yksin. Ja minun terapiaani on kirjoittaa nuo ajatukset muistiin ja luoda niistä jotain. Se auttaa minua olemaan avoin ja rehellinen, kun tiedän, että aion olla yhteydessä johonkin tietäen, että voin mahdollisesti auttaa jotakuta. Ja tästä syystä haluan jatkaa musiikin kirjoittamista. Suurin asia on se – yhteys, jonka tiedän muodostavani jonkun kanssa. Ja se on inspiraationi. Se on muusani.”

Luetuimmat

Uusimmat