Municipal Waste -kuva: Kip Dawkins -promokuva 2019

Municipal Wasten Tony Foresta muistelee, kuinka hän väitti humalassa Disturbedin konsertin turvamiehille soittavansa Slipknotissa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 29.8.2022

Thrash metal -yhtye Municipal Wasten laulaja Tony Foresta kertoo tuoreessa BREWtally Speaking Podcastin jaksossa humalaisesta kiertuesattumuksesta 12-13 vuotta sitten.

Foresta kertoo, kuinka hän oli eräällä festivaalilla Children Of Bodomin Alexi Laihon kanssa nautiskelemassa viskiä, joka johti lopulta siihen, että hänet heitettiin Disturbedin konsertin aikana alas lavan sivulta turvamiesten toimesta.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

”Olimme soittamassa festivaaleilla Ruotsissa ja – tästä on todella kauan aikaa, tavallaan silloin kun aloimme suunnata Eurooppaan… Sen on täytynyt olla vuonna 2009, koska olimme juuri kiertäneet Children Of Bodomin kanssa, ja sitten menimme Eurooppaan ja he olivat siellä ja soittivat kyseisellä festivaalilla. Ja Alexi ja minä, me molemmat tykkäsimme juoda paljon,” Foresta kertoo ja jatkaa:

”Me molemmat pidimme viskistä, enkä ollut nähnyt häntä kiertueen jälkeen tai puhunut hänen kanssaan. Joka tapauksessa, hän tarttui minuun ja sanoi: ’Tule istumaan kanssani, otetaan drinkit.’ Ja me vain istuimme siinä ja otimme pullollisen jotain, mitä en edes tiedä. Tiedän, että se oli viskiä. En ole ihan varma mitä se oli. Se kaveri oli pieni, mutta hän osasi juoda.”

Joka tapauksessa, viihdyin Alexin kanssa ja sitten ajattelin, että voi vittu, minun täytyy mennä, minun täytyy etsiä bändikaverini. Kävelin päälavalla ja näin Philin [Hall, Municipal Wasten basisti], joka jutteli Triviumin jätkien tai jonkun kanssa. Etsin bändikaverini ja seisoin päälavalla juttelemassa, kunnes Disturbed aloitti sen vitun apinalaulun soittamisen, mikä sen nimi nyt olikaan… oh wa a a a, tiedättekö sen? Ja olin innoissani. Minulla oli aika hyvä fiilis siinä vaiheessa.”

”Kuulen, kun se alkaa soida, ja olin että voi paska. Joten kiipeän lavalle jyrkkiä portaita ylös, nousen ylös ja juoksen lavalle, ja he aloittavat tuon kohdan. Ja minä tanssin sellaista omaa tanssiani. Ja minulla oli vitun hyvä fiilis. Ja turvamiehet, tai en tiedä kuka se oli – luultavasti joku kitarateknikko tai jotain sellaista. Nämä kaksi kaveria tarttuivat minuun ja heittivät minut portaita alas.”

”Sitten he katsovat ja näkevät, että minulla on artistipassi. Ja he sanovat: ’Voi vittu. Kuka sinä olet?’ Ja minä sanoin: ’Olen vittu Slipknotissa, jätkä, nyt te mokasitte!’ Se oli ensimmäinen asia, joka tuli mieleeni, koska ajattelin, että heillä on naamarit, joten he eivät edes tietäisi. Kävelin pois tosi nopeasti, enkä tiedä, onko se koskaan tullut kenenkään tietoon, mutta se oli hauska päivä.”