Muse heinäkuussa Suomeen

Ison-Britannian suurimpiin rockbändeihin lukeutuva kiertää ensi kesänä Euroopan stadioneja tuotantoteknisesti huikean The 2nd Law Tourin merkeissä ja nyt yhtye on vahvistanut kesälle keikkapäivän myös Suomeen. Syksyllä  uuden albuminsa julkaissut Muse konsertoi Olympiastadionilla, Helsingissä, lauantaina 27. heinäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 14. joulukuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Ennen ensi kesän Olympiastadionin megakeikkaansa Muse käy Helsingissä ensi maanantaina 10. joulukuuta, kun yhtye konsertoi loppuunmyydylle Hartwall Areenalle. Huikean näyttävistä ja hengästyttävistä esiintymisistään ja tuotantoteknisistä ratkaisuistaan tunnettu Muse vie stadionkiertueellaan show’nsa vieläpä areenakeikkojaan kunnianhimoisempaan muotoon, joten kesän konserteista voi odottaa täysin ainutlaatuisia show-spektaakkeleja. Yhtyeen maailmanluokan valo- ja videotekniikka yhdistettynä valtaviin lavarakenteisiin ja bändin kansainvälisiin megahitteihin muodostavat yhtälön, jota ei yksinkertaisesti voi jättää kokematta.

Muse esittäytyi Suomessa ensimmäistä kertaa vuonna 2000 tehden klubikeikan Tavastialla. Jo tuolloin yhtyeestä povattiin rockin seuraavaa megatähteä brittilehdistössä, joka olikin oikeassa. Bändin yleisömäärät ovat kasvaneet Suomessakin keikka keikalta ja edellisellä vierailullaan kesällä 2010 Muse veti Helsingin Kaisaniemen puiston täpötäyteen, ja 21 000 onnellista fania todisti yhtyeen hienoa keikkaa ulkoilmassa kylmät väreet selkäpiissään. Keikka-arviot olivat loistavia ja esimerkiksi Helsingin Sanomat kehui Musen onnistuvan tekemään stadionrockista jännittävää. Bändin julkaisema videomateriaali Milanon keikalta kyseiseltä vuodelta esitteleekin Musen pettämättömän kyvyn saatella yleisönsä hurmokseen: http://bit.ly/RyFXHS

Lokakuussa julkaistu ”The 2nd Law” -albumi nousi listaykköseksi kaikkiaan 22 maassa, mm. Iso-Britanniassa, Ranskassa, Japanissa, Hollannissa, Meksikossa ja Suomessa. Albumin ”Madness” -single nousi puolestaan Suomessakin iTunesin ykköseksi ja biisistä onkin kasvamassa Musen uran isoimpia radiohittejä. Kultarajan ”The 2nd Law” on ehtinyt ylittää Suomen lisäksi mm. Ranskassa, Hollannissa, Uudessa-Seelannissa ja Sveitsissä.

KEIKKA:
Muse (UK) – The 2nd Law Tour
La 27.7.2013 Helsinki,
Portit avataan klo 17

LIPUT:
Myyntiin pe 14.12.2012 klo 9
69 / 66 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netissä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netissä www.tiketti.fi

Kommentoi julkaisua