Musen Matthew Bellamy lahjoitti muusikkolahjakkuus Nandi Bushellille oman signature-kitaransa: ”Tämä on eeppistä!”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 1.4.2021

Nuori muusikko  on ihastuttanut ihmisiä YouTubeen lataamillaan cover-videoilla, joissa multi-instrumentalisti tulkitsee eri kappaleita niin rummuilla, kitaralla, bassolla kuin äänelläänkin. Bushell on kanavallaan versioinut niin Led Zeppelinia, The Whota kuin Red Hot Chili Peppersiakin. Hiljattain Bushell versioi kanavallaan MusenHysteria”-kappaleen, joka sai myös bändiltä itseltään huomiota Twitterissä.

Asia ei ilmeisesti jäänyt siihen, sillä nyt Bushellia odotti varsin sydäntä lämmittävä yllätys. Musen laulaja-kitaristi Matthew Bellamy nimittäin oli lähettänyt nuorelle muusikolle lahjaksi oman Cort Manson MBM‑1 -signature-kitaransa. Kitaran mukana Bellamy oli lähettänyt signeeraamansa kortin, jossa hän kehuu Bushellin covereita ja toivottaa tälle hyvää.

”Tämä on eeppistä!” Bushell riemuitsee videolla kiitellen vuolaasti Bellamya ja Cortin tiimiä.

Bushell kävi vuonna 2020 Foo Fightersin Dave Grohlia vastaan leikkimielistä rumputaistelua, jonka aikana kaksikko versioi myös Them Crooked Vulturesia. Grohl teki Bushellille oman kappaleen, johon muusikonalku vastasi niin ikään omalla sävellyksellään. Kaksikko suunnittelee myös yhteiskappaleen äänittämistä.

Luetuimmat

Uusimmat