Johnny Depp (Kuva: All Over Press)

Muun muassa Michael Monroe ja Joe Perry iloitsevat Johnny Deppin voitosta oikeudenkäynnissä Amber Heardia vastaan: ”Onnittelut siitä, että sait elämäsi takaisin tänään”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 2.6.2022

Näyttelijänä ja kitaristina tunettu Johnny Depp on ollut jonkin aikaa otsikoissa dramaattisen oikeudenkäynnin takia, jossa Depp ja hänen ex-vaimonsa, näyttelijä Amber Heard, syyttivät toisiaan kunnianloukkauksesta väkivaltasyytösten pohjalta.

Lukuisia silmäpareja kerännyt oikeudenkäynti päättyi 27. toukokuuta, ja 1. kesäkuuta valamiehistö julkisti päätöksensä, jossa Heard todettiin syylliseksi Deppin kunnian loukkaamiseen. Heard joutuu maksamaan Deppille miljoonia dollareita korvauksia.

Sosiaalisessa mediassa moni on riemastunut Deppin voitosta. Esimerkiksi Hanoi Rocksista tunnettu Michael Monroe ja Aerosmithin Joe Perry ovat osoittaneet tukeaan Deppille.

”Olen ylpeä ja onnellinen Johnnyn valtavasta voitosta tänään. Emme koskaan epäilleet mitään, tiesimme aina totuuden, ja että totuus voittaisi… Onnittelut siitä, että sait elämäsi takaisin tänään”, Perry kirjoittaa.

View this post on Instagram

A post shared by Michael Monroe (@michaelmonroeofficial)