Muusikoiden tuska jatkuu: ”Nyt ei saa enää soittaa edes kotona”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.3.2021

Vanhan liiton groovaavan thrashmetallin helsinkiläinen sanansaattaja Misterer valmistautuu parhaillaan lauantaina maaliskuun 27. päivänä tapahtuvaan striimikeikkaan, joka toimii samalla yhtyeen viimeisimmän, ”Under Attack” -albumin levynjulkaisukeikkana. Vallitsevan tilanteen pakottamana keikoille hinkuava metalliyhtye tekee vuoden 2021 ensimmäisen esiintymisensä virallisella YouTube-kanavallaan. Maksuttomaan virtuaalitapahtumaan on mahdollisuus ostaa vapaaehtoisia lippuja bändin nettisivuilta osoitteessa www.misterer.rocks. Tukilipun ostamalla autat pandemian vuoksi työttömäksi jääneitä muusikoita sekä tapahtuma-alan ammattilaisia, jotka mahdollistavat tämän elämyksen.

Yhtyeen kitaristi Juhani Mac Flinck paljasti hiljattain Kaaoszinelle, että treenaaminen tulevaa keikkaa varten ei ole sujunut täysin ongelmitta. Koronasta johtuen parhaillaan kotona harjoittelevan Mac Flinckin naapuri ei ole ilmeisesti soitosta hirveästi innostunut, sillä kitaristi on saanut isännöitsijältä varoituksen häiritsevästä kitaransoitosta. Isännöitsijä lähestyi kitaristia seuraavasti:

Mac Flinck oli viestistä ilmeisen harmissaan, sillä soitto on alkanut kulkea, ja odotus keikkaa kohtaan on kova. Mac Flinck kommentoi saamaansa varoitusta Kaaoszinelle seuraavasti:

”Kuten kaikki oletettavasti tietää, niin keikat ovat olleet jo vuoden aikalailla säpissä, ja tällä hetkellä reeniksellekkään ei pääse, niin kuvittelin että edes omassa himassaan saisi päivisin soitella hetken rauhassa kitaraa, mutta ei sekään näköjään aina onnistu. Eli vaihdetaan kitaravahvistin laadukkaaseen fleshlightiin, liukkariin ja Brazzers-tunnareihin kiitos!”

Misterer: Dying To LIVE! ”striimikeikka helvetistä” on katsottavissa bändin YouTube-kanavalla osoitteessa youtube.com/c/mistererofficial lauantaina 27.3. kello 21 alkaen. Protip: livestriimiin ja chattiin kannattaa osallistua jo aikaisemmin.