My Dying Bride julkaisemassa kokoelmallisen harvinaisuuksia ja demoja

Vuodesta 1990 toiminnassa ollut englantilainen doom metal -yhtye My Dying Bride on julkaisemassa ennen uutta albumiaan vielä jotain muuta. Bändi kertoo aikovansa julkaista uuden ”Harvest of Dread” -nimisen box-setin, joka sisältää joukon harvinaislaatuisia kappaleita ja demoja. Kokoelma julkaistaan 24. toukokuuta. Pakkaus sisältää 92-sivuisen kirjan sekä viisi CD-levyä.

Mukana on esituotantoraitoja vuoden 1995 ”The Angel And The Dark River” sekä vuoden 1996 ”Like Gods Of The Sun” -albumeilta. Lisäksi mukana on demoja vuoden 1998 julkaisulta ”34.788%…Complete”, vuoden 1991 demo ”Towards The Sinister”, kappaleita varhaisilta demoilta ja split-julkaisuilta sekä ennen julkaisematon live-tallenne vuodelta 1997 Cathedralin ja The Blood Divinen kanssa.


CD 1

01. Vast Choirs
02. The Thrash Of Naked Limbs
03. The Snow In My Hands
04. Black Voyage
05. Apocalypse Woman
06. The Light At The End Of The World
07. Feel The Misery

CD 2

01. Like A Perpetual Funeral
02. Two Winters Only
03. My Hope, The Destroyer
04. I Cannot Be Loved
05. A Doomed Lover
06. You Are Not The One Who Loves Me
07. And Then You Go

CD 3 – Early releases and pre-production tracks

01. Symphonaire Infernus Et Spera Empyrium (demo)
02. Vast Choirs (demo)
03. The Grief Of Age (demo)
04. Catching Feathers (demo)
05. God Is Alone
06. De Sade Soliloquy
07. The Bitterness And The Bereavement
08. The Sexuality Of Bereavement
09. A Sea To Suffer In
10. From Darkest Skies
11. Your Shameful Heaven
12. The Cry Of Mankind (studio instrumental)

CD 4 – Pre-productions and rarities

01. All Swept Away
02. Like Gods Of The Sun
03. The Whore, The Cook, The Mother
04. An Unforgettable Journey
05. I Believe
06. On Monolith
07. Glorious Midnight
08. The Fool
09. The Child Of Eternity
10. Scarborough Fair
11. Failure
12. Hollow Cathedra

CD 5 – Live in Voorst, The Netherlands 1997

01. From Darkest Skies
02. The Cry Of Mankind
03. The Dark Caress
04. For You
05. A Kiss To Remember
06. Like Gods Of The Sun
07. All Swept Away
08. Your Shameful Heaven