My Dying Bride peruu kaikki vuoden 2024 keikkansa, kertoo Maryland Deathfest

Kirjoittanut Atte Itkonen - 10.4.2024

Brittiläinen doom metal -yhtye My Dying Bride on ilmeisesti perunut kaikki vuoden 2024 kiertuesuunnitelmansa, mukaan lukien ensi kuun Maryland Deathfest esiintymisen. Vaikka bändi ei olekaan vielä antanut lausuntoa, edellä mainitun festivaalin järjestäjät paljastivat uutisen eilen 9. huhtikuuta yhdessä korvaavan bändin kanssa. Maryland Deathfest kertoi Facebookissa seuraavasti:

”Kahden kuukauden ajan saamatta vastauksia sähköposteihimme, My Dying Bride on äskettäin ilmoittanut meille peruuttavansa kaikki vahvistetut keikkansa vuonna 2024.

Oletamme, että bändi tulee ilmoittamaan asiasta pian, mutta emme odota sitä, koska festivaali on ensi kuussa ja ansaitsette tietää nyt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Lisäksi hyväksytyt viisumit, joita nyt ei käytetä, aiheuttavat meille suurta turhautumista, ennen kaikkea siksi, että on faneja, jotka järjestivät matkansa MDF-tapahtuman ympärille, vain bändin peruuttaakseen esiintymisensä viime hetkellä ilman pätevää syytä.

Lyhyestä varoitusajasta huolimatta AGALLOCH on vahvistanut täyttävänsä vapaan paikan perjantaina 24.5.

Tämä tulee olemaan yksinoikeudellinen esiintyminen itärannikolla bändille – heidän ensimmäinen keikka sitten vuoden 2014.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat