My Dying Briden tulevan albumin tiedot julki

My Dying Bride 2015Legendaarinen doom metal -yhtye on asettanut seuraavan albuminsa nimeksi ”Feel The Misery”. Yhtye aikoo julkaista tulevan albuminsa syyskuun 18. päivä Peaceville Recordsin kautta. Voit katsoa yhtyeen tulevan albumin tiedot tästä:

01. And My Father Left ForeverMy Dying Bride Feel The Misery 2015
02. To Shiver In Empty Halls
03. A Cold New Curse
04. Feel The Misery
05. A Thorn Of Wisdom
06. I Celebrate Your Skin
07. I Almost Loved You
08. Within A Sleeping Forest

Kommentoi julkaisua