Exodus tähdittää tämän vuoden Myötätuulirockia

Kirjoittanut Teemu Hakala - 23.2.2010

Tänä vuonna jo neljättätoista kertaa järjestettävä Myötätuulirock palaa ohjelmistossaan juurilleen ja iskee kehiin toistaiseksi raskaimman bändikattauksensa. Vaikka vielä riittää lunta ja pakkanen paukkuu, niin kolmena kesäkuisena päivänä, 18.–20.6., rokataan parinkymmenen bändin voimin niin raskaanletkeissä tunnelmissa, että pakkohan sen auringonkin on paistaa. Myötätuulirockin uudistetuilta kotisivuilta löytyy tarkempaa tietoa niin bändeistä kuin festivaalista itsestään.

Hakunilan urheilupuistossa lavalle marssivat muun muassa thrash metalin legenda, nyt jo neljällä vuosikymmenellä veivannut jenkkibändi Exodus, viime viikonloppuna Finnish Metal Awardseissa palkintoja pokannut Amorphis, kultaa Viimeinen Atlantis -albumillaan juuri myynyt Lemin ylpeys Stam1na sekä uudet albumit keväämmällä julkaisevat Mokoma, Kiuas sekä Tarot. Juhlinnalle tahtia antavat myös MTR:n vakiovieras Ensiferum, tuoni-iskelmän pioneeri Viikate, folk metal -pumput Turisas ja Korpiklaani, Radio Rockin bändikisasta koko kansan tietoisuuteen täräyttänyt Doom Unit. Marraskuussa erinomaisen New Moon -lätyn julkaissut Swallow the Sun sekä takuutiukat livebändit Suburban Tribe, Peer Günt, Los Bastardos Finlandeses, Blake ja The Milestones saapuvat myös Hakunilaan kesäkuussa.

Lippuja Myötätuulirockiin myyvät Tiketti ja maaliskuun alusta myös Lippupalvelu. Pääsylippujen hinnat ennakkoon ostettuna:
Pe 18.6. > 30€, La 19.6. > 35€, Su 20.6. > 30€
Kahden päivän liput (Pe+la, pe+su, la+su) > 55€
Kolmen päivän lippu > 80€

MYÖTÄTUULIROCK
VANTAA, HAKUNILAN URHEILUPUÌSTO 18.–20.6.2010
Exodus (USA), Amorphis, Turisas, Tarot, Mokoma, Stam1na, Ensiferum, Viikate, Kiuas, Korpiklaani, Suburban Tribe, Peer Günt, Los Bastardos Finlandeses, Blake, Swallow the Sun, Doom Unit, The Milestones

Loput esiintyjät julkistetaan myöhemmin.