Exodus tähdittää tämän vuoden Myötätuulirockia

Tänä vuonna jo neljättätoista kertaa järjestettävä Myötätuulirock palaa ohjelmistossaan juurilleen ja iskee kehiin toistaiseksi raskaimman bändikattauksensa. Vaikka vielä riittää lunta ja pakkanen paukkuu, niin kolmena kesäkuisena päivänä, 18.–20.6., rokataan parinkymmenen bändin voimin niin raskaanletkeissä tunnelmissa, että pakkohan sen auringonkin on paistaa. Myötätuulirockin uudistetuilta kotisivuilta löytyy tarkempaa tietoa niin bändeistä kuin festivaalista itsestään.

Hakunilan urheilupuistossa lavalle marssivat muun muassa thrash metalin legenda, nyt jo neljällä vuosikymmenellä veivannut jenkkibändi Exodus, viime viikonloppuna Finnish Metal Awardseissa palkintoja pokannut Amorphis, kultaa Viimeinen Atlantis -albumillaan juuri myynyt Lemin ylpeys sekä uudet albumit keväämmällä julkaisevat Mokoma, Kiuas sekä . Juhlinnalle tahtia antavat myös MTR:n vakiovieras , tuoni-iskelmän pioneeri , folk metal -pumput Turisas ja Korpiklaani, Radio Rockin bändikisasta koko kansan tietoisuuteen täräyttänyt . Marraskuussa erinomaisen New Moon -lätyn julkaissut sekä takuutiukat livebändit Suburban Tribe, , , Blake ja saapuvat myös Hakunilaan kesäkuussa.

Lippuja Myötätuulirockiin myyvät Tiketti ja maaliskuun alusta myös Lippupalvelu. Pääsylippujen hinnat ennakkoon ostettuna:
Pe 18.6. > 30€, La 19.6. > 35€, Su 20.6. > 30€
Kahden päivän liput (Pe+la, pe+su, la+su) > 55€
Kolmen päivän lippu > 80€


VANTAA, HAKUNILAN URHEILUPUÌSTO 18.–20.6.2010
Exodus (USA), Amorphis, Turisas, Tarot, Mokoma, Stam1na, Ensiferum, Viikate, Kiuas, Korpiklaani, , Peer Günt, Los Bastardos Finlandeses, Blake, Swallow the Sun, Doom Unit, The Milestones

Loput esiintyjät julkistetaan myöhemmin.

Kommentoi julkaisua