Kuva: Gobinder Jhitta

Myrkur julkaisee uuden ”Spine”-nimisen albuminsa lokakuussa: Ensimmäinen single ”Like Humans” kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 23.8.2023

Tanskalainen black metal -muusikko Myrkur on julkaisemassa seuraavan ”Spine”-nimisen albuminsa lokakuun 20. päivä Relapse Recordsin kautta. Myrkurin tulevalta albumilta on julkaistu nyt kuunneltavaksi ensimmäinen single ”Like Humans”, josta Amalie Brunn kertoo seuraavaa:

“When I wrote ‘Like Humans’ I felt very disconnected and isolated from the human race. The lack of touch and being in the first few years of motherhood forced me to become human in a way I never thought I would. Going through all of these changes at once made me desperately want to feel a connection with the earth and humans. Writing and recording this album helped me heal and succeed with that dream.”

Kalenterikuva 2023

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →


  1. Balfaerd
  2. Like Humans
  3. Mothlike
  4. My Blood Is Gold
  5. Spine
  6. Valkyriernes Sang
  7. Blazing Sky
  8. Devil in the detail
  9. Menneskebarn