Mystifier keikalla Club PRKL:ssä viikonloppuna

Mystifier 2014Vuonna 1989 perustettu brasilialainen metallia soittava esiintyy Helsingissä osana ”Old Hymns for World Domination 2014”-kiertuetta, jolla tullaan kuulemaan kappaleita yhtyeen kahdelta ensimmäiseltä levyltä ”WICCA” ja ”GÖETIA”. Mystifierin musiikkia voi suositella erityisesti Blasphemyn, Mortuary Drapen, Beheritin, vanhan Impaled Nazarenen, Necromantian ja Sarcófagon kuuntelijoille.

Yhdessä Brasilian legendan kanssa lavan Helsingissä PRKL Clubilla tulevana lauantaina 19.4. jakavat Witchcraft ja Azazel. Lippuja tapahtumaan on saatavilla ennakkoon KVLT-kaupasta Helsingistä ja PRKL Clubin ovelta, kun ovet aukeavat tapahtumapäivänä.

Mystifier aloitti 16.4. Euroopan kiertueensa Göterborgista. ”Old Hymns for World Domination”, on jatkoa ”Antiguos Himnos para la Dominación del Mundo – Wicca & Göetia Era” -maailman kiertuetta, jolla kuullaan vain ensimmäisten levyjen materiaalia (sekä toisinaan myös ”Nightmare”-koveri!). Mystifier tulee soittamaan Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Belgiassa, Portugalissa, Espanjassa, Englannissa, Saksassa ja Puolassa.

Keikka:

MYSTIFIER
WITCHCRAFT
AZAZEL

La 19.4. PRKL Club, Helsinki
Liput 12 € / 15 €
Ovet klo 22:00.
Ennakot: KVLT (Iso Roobertinkatu 42, Helsinki) tai metaldeadbangers@gmail.com

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: