Mystisten profeettojen kollektiivi Supreme Unbeing on täällä taas – Uusi single ”Savior” ulkona nyt

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 22.2.2022

Euroopan musiikkimedioissa huomiota herättänyt ja miljoonia kuuntelukertoja kerännyt ruotsalainen metalliyhtye Supreme Unbeing jatkaa toukokuussa ilmestyvän täyspitkän ”Enduring Physicality” -albuminsa sinkkujen lohkomista. Tulevalta levyltä on aiemmin kuultu kappaleet ”Face of Evil” sekä ”Hide The Beast”. Tällä kertaa vuorossa on nyky-yhteiskuntamme ja sivilisaatiomme vääjäämättömästä tuhosta varoittava ”Savior”. Yhtyeen keulakuva Zac Red kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Nyky-yhteiskuntamme ei ole planeettamme ensimmäinen sivilisaatio. Muinainen historiamme on unohdettu, emmekä tiedä, pystymmekö omin voimin kehittymään pidemmälle kuin edeltäjämme, vai tarvitsemmeko pelastajaa (savior) suojelemaan meitä tulevalta kärsimykseltä? Olemme aina ummistaneet silmämme vaaran merkeiltä, emmekä osaa enää luottaa toisiimme. Olisitko sinä valmis kantamaan vastuun maailmamme tilasta? Olisitko sinä vapaaehtoinen pelastajaksemme?”

Kollektiivisen tietoisuutemme ruumiillistumana esittäytyvän yhtyeen taustavoimissa toimii niin Grammy-palkittu studioguru Jacob Hansen kuin Hollywood-näyttelijä Dragomir Mrsic, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Snabba Cash (2010) ja Edge of Tomorrow (2014). Mrsic on mukana yhtyeen puhemiehenä Zac Redin ohella ja hän myös tähdittää tulevan albumin musiikkivideoita. Mrsic kertoo osallistumisestaan projektiin seuraavaa:

”Kun minua pyydettiin tähän projektiin mukaan, suostuin välittömästi. Bändin kappaleiden sanoma on liian tärkeä ohitettavaksi. Emme voi vain seisoskella ja odottaa pelastajaamme tulevaksi. Meidän täytyy ottaa kohtalomme omiin käsiimme – olla omia pelastajiamme!”

Savior”-kappaleen musiikkivideolla ovat näyttelemässä myös Mrsicin poika Maximilian Mrsic, sekä saksalainen rumpali/tubettaja Raja Meissner.

supremeunbeing.com
facebook.com/supremeunbeing
instagram.com/supremeunbeing
twitter.com/supremeunbeing