Nahkahevipartio Tyrantti julkaisee uuden ”Orjaplaneetta”-albuminsa ensi viikolla: yhtye avaa levynsä saloja track-by-track -videosarjalla

Nahkahevipartio julkaisee ”Orjaplaneetta”-nimeä kantavan kakkosalbuminsa 26.2.2021. Bändi on tehnyt kolmeosaisen videosarjan, jossa Nahka-Sami, Paha-Tapio ja Henkka esittelevät hengentuotostaan kappale kappaleelta.

Orjaplaneetta track-by-track -videosarjan ensimmäisessä osassa esitellään albumin kolme ensimmäistä raitaa ”Aja!”, ”Veritiikeri” ja ”Elävältä Haudattu”. Laulaja-basisti Nahka-Sami sanailee kappaleista seuraavaa:

”’Aja!’ julkaistiin sinkkuna jo huhtikuussa 2020. Se on yksi niitä biisejä, joista tiesi jo ekoissa jameissa, että tämä tulee levylle. Kovaa ajamisesta kertova kappale, jonka nimeksi tuli luonnollisesti ’Aja!’

Veritiikeri’ julkaistiin levyn ekana musavideosinkkuna marraskuussa. Kappaleen ensimmäinen versio syntyi itse asiassa jo debyyttialbumin sessioissa, samana iltana kuin esim. ’Rikotaan Äänivalli’. ’Veritiikeriä’ piti kuitenkin haudutella vähän pitempään – ja hyvä kun hauduteltiin! Mysteeri kappaleen nimen takaa saattaa selvitä oheiselta videolta.

Elävältä Haudattu’ on vielä vanhempi biisi – yksi Tyrantin ensimmäisiä. Joskus kappaleella kestää 11 minuuttia valmistua (esim. ’Paranoid’ ja ’Aja!’), joskus neljä vuotta. Biisin sanoitukset ovat tärkeä käännekohta ’Orjaplaneetta’-albumilla. Ai niin, mainitsinko jo, että tämä on konseptilevy? Siitä lisää tietoa seuraavassa jaksossa.”

Voit katsoa videon tästä:

 

Kommentoi julkaisua