Naisenergiaa: Moscow julkaisi uuden musiikkivideon kappaleelle ”Black Widow”

Venäläinen rock -artisti Moscow julkaisi musiikkivideon kappaleelleen ”Black Widow”, joka löytyy kesäkuussa julkaistulta ”Queen Of Sin” -EP:ltä. Moscow kuvailee kappalettaan sekoitukseksi Britney Spearsia ja Rob Zombieta sekä saaneensa vaikutteita metallin eri tyyleistä.

”Kappaleen sanoitukset puhuttelevat minua. Koska olen naispuolinen rock -yhtyeen johtaja, täytyy minun yhdistää femiini seksuaalisuus ja maskuliininen johtajuus. Se on minulle suhteellisen helppoa, sillä olen aina katsonut olevani osa pahojen poikien jengiä. Kuitenkaan romantisoitu rock -elämäntyyli – unettomat yöt täynnä tuntemattomia kasvoja, tyhjiä pulloja hotellien kylmien sänkyjen vieressä, täydellinen ymmärryksen puute terveistä ihmissuhteista ja tien päälle eksynyt sydän – ei ole helpointa mahdollista elämää”, Moscow kertoo.

Näin artisti kuvailee uuden musiikkivideonsa aihetta:

”Halusin yksinkertaisesti käsitellä uudella videolla sitä, kuinka ongelmia peitellään ja piilotellaan sen sijaan, että niistä puhuttaisiin tai niitä yritettäisiin korjata. Ei ole mikään salaisuus, että määrätyt pillerit ja masennuslääkkeet ovat suuri ongelma, ja ne ovat vain jäävuoren huippu. Oli kyseessä sitten poliittiset, taloudelliset tai sosiaaliset ongelmat, on meillä tapana vain sulkea silmämme ja katsoa halpaa tosi-tv:tä tai juustoisia mainoksia. Sen sijaan, että kertoisimme kumppaneillemme, lapsillemme tai muille ihmisille, mitä todella tunnemme, me vain hymyilemme ja jatkamme ’täydellisen’ ja sokerikuorrutetun ’Amerikan unelman’ elämistä.”

Moscow kertoo uutta musiikkia olevan luvassa lähitulevaisuudessa ja yhteistyökumppaneina kerrotaan olevan suuria nimiä.

 

 

Kommentoi julkaisua