”Näitä kappaleita soittaa ja laulaa mielellään”: videoraportti Warmen keikalta 20.1. Louhisalista Espoosta

Kirjoittanut John Wins - 28.1.2024

Kun ”Here for None” julkaistiin viime vuonna, se ei ollut vain Warmenin paluu, vaan myös tapa saada fanit nauttimaan samasta melodisesta death metallista, jolla Children of Bodom teki historiaa. Vahvalla kokoonpanolla ja hienolla julkaistulla albumilla varustetulla bändillä on mielenkiintoisia suunnitelmia vuodelle 2024. Viime viikolla 20. päivä tammikuuta, bändi soitti loppuunmyydyn keikan Espoon Louhisalissa soittaen uusia kappaleitaan, mutta myös muutamia yllätyksiä vanhoille Bodom-järven faneille.

Kaaoszine oli myös paikalla ja haastatteli basisti Jyri Helkoa ja kitaristi/laulaja Petri Lindroosia ennen keikkaa. Haastattelussa muusikot kertoivat palautetta uudesta albumista, miltä heistä tuntuu COB-perinnön elossa pitäminen ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Katso videoraportti tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.

Voit kuunnella Warmenin albumin ”Here for None” tästä:

Luetuimmat

Uusimmat