Nallekarkit julkaisee videosinglen ”Värit”

Sokerinen suomirock-yhtye Nallekarkit on edennyt makealla matkallaan kolmanteen sinkkuunsa, joka kantaa nimeä ”Värit”. Kappaleesta julkaistaan itsenäisyyspäivänä 6.12. turkulaisbändin ensimmäinen musiikkivideo, jonka on ohjannut Miikka Asukas. Samana iltana bändi soittaa julkkarikeikan Turun Pikku-Torressa.

Aiemmat julkaisut, Yle X:lläkin soineet ”ADD” ja ”Murheiden kaatopaikka” kertoivat ääritarttuvien pop rock -biisien kautta keskittymisvaikeuksista ja ahdistuksesta. Sinänsä loogista, että tällä kertaa sukelletaan masennuksen syviin vesiin.

Laulun kirjoittaja ja bändin vokalisti Loretta kuvailee kappaleen mielenmaisemaa seuraavasti:

”Nuo tunteet eivät välttämättä näy ihmisestä päälle, mutta kuka tahansa voi kokea syvääkin masentuneisuutta. Jopa se hymyilevin tyyppi porukasta. Maailma jatkaa pyörimistä – tuo on kuitenkin se henkilökohtainen tunnetila pään sisällä, joka voi tehdä olon äärettömän yksinäiseksi…”

Syksyisen haikea, mutta mahtipontisen kaunis laulu nousee toiveikkaana vaikean aiheensa yläpuolelle ja on vahva ehdokas 2010-luvun viimeisen kuukauden hienoimmaksi biisiksi.

 

 

Nallekarkkien FB-sivu

Nallekarkkien & Nelijalan itsenäisyyspäivän tanssit @Pikku-Torre pe 6.12.