Napoleon Skullfukk – Swollen & Torture Metal

Death metallin ilosanomaa Oulusta maailmalle vuodesta 2004 tuonut Napoleon Skullfukk on ottanut ison askeleen urallaan. Dynamic Arts Records nimittäin julkaisee bändin kaksi ensimmäistä demoa samassa paketissa. Luvassa on kahdeksan tiukkaa death metalli rallia, jotka kumartavat vanhoille klassikoille ja yltävät jopa niiden tasolle.

Napoleon Skullfukkin levy todistaa taas sen tosiasian, että pyörää ei aina kannata keksiä uudelleen. Cannibal Corpsen, Obituatyn ja Morbid Angelin jalanjäljillä kulkeva ”Swollen & Torture Metal” kun miellyttää jo ensimmäisiltä tahdeilta asti. Omaperäisen nimen omaava ryhmä luottaa hidastempoiseen kuolometalliin, jossa sanoitukset on julmia ja riffit murhaavia. Rummut on pidetty yksinkertaisina ja kitarat runnovat tasaisen tappavasti eteenpäin. Soittimet myös soivat kirkkaasti ja selkeästi. Vokaalit hoituvat perinteisellä kuolonkorinalla ja muistuttavat Chris Barnesin ulosantia Cannibal Corpsen aikoihin.

Levyn ensimmäiset neljä biisiä ovat uudemmalta ”Swollen” demolta ja loput vanhemmalta ”Torture Metal” lätyltä. Biisimateriaali on samantasoista molemmilla demoilla, mutta soundit heikkenevät hiukan vanhemman tuotannon alkaessa. Tuolloin kappaleet muuttuvat suttuisemmiksi ja rumpujen kirkkaus kärsii hiukan. Onneksi muutokset eivät ole niin suuria, että se aiheuttaisi verenpaineen nousua. Biisit olisivat kyllä ansainneet uudelleen masteroinnin, mutta toimiihan nuo kyllä näinkin.

Levyltä omiksi suosikeiksi nousee ”Inside Journey” sekä ”Human Flavour”, mutta loput biisit eivät jää kauaksi kärjestä. Napoleon Skullfukk on varma valinta kaikille Sadistik Forest ja Torture Killer faneille ja tämä kuolometalli friikki jää innolla odottamaan bändin uutta materiaalia.

8/10

Kappalelista:

1. Swollen
2. Inside Journey
3. Living With The Hammer
4. One Glorious Human Massacre
5. Facefuck With A Hammer
6. Code Napoleon Skullfukk
7. Samantha, You`re Alive For A Reason
8. Human Flavour

www.myspace.com/napoleonskullfukk

Kirjoittanut: Janne Partanen

Kommentoi julkaisua