Naryan julkaisee perjantaina coverin Mike Oldfieldin rock-klassikosta ”Nuclear”: kappaleen video Kaaoszinen ensiesityksessä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.12.2023

Tamperelais-seinäjokelainen rock-yhtye Naryan on julkaisemassa huomenna virallisesti uuden coverin Mike OldfieldinNuclear” -kappaleesta. Naryanin versio ”Nuclearista” pitää sisällään instrumentteja, joita alkuperäisversiosta ei löydy. Yhtyeen laulaja Tommi Niemi kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Halusimme tehdä version, joka tarjoaa uuden näkemyksen alkuperäistä biisiä kunnioittaen. Kappaleen alkava 10-vuotisjuhlavuosi tuntui täydelliseltä ajalta kappaleen julkaisemiselle.”

Yhtyeen kitaristi Raino Ketola jatkaa:

”Kappale on lisäksi pelottavan ajankohtainen nykyisessä poliittisessa maailmantilanteessa.”

Bändi nauhoitti myös kappaleestaan virallisen musiikkivideon ja voit katsoa videon ennakkoon jo nyt Kaaoszinen sivuston kautta tästä:

Alkuperäiskappaleena ”Nuclear” on kuultu Oldfieldin Man on the Rocks -albumilla, mutta monille videopelifaneille se on tuttu myös Hideo Kojiman Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -videopelin trailerista. Pianisti Linda Kuoppala pohtii kappaleen synkkyyttä ja kauneutta seuraavasti:

”Omasta tuotannostamme löytyy jo ennestään kappaleita, jotka sopisivat elokuva- tai videopelimaailmaan. Olisi hienoa, jos Nuclearin myötä ihmiset tutustuisivat muihinkin kappaleisiimme ja löytäisivät uutta kuunneltavaa.”

Naryan on saanut viime kuukausina paljon uusia kuuntelijoita sosiaalisen median palvelu TikTokin kautta.

”Uusien kuulijoiden palaute on saanut meitä kehittämään tulevan albumimme kappaleita entistäkin pidemmälle. Neljäs albumimme tulee olemaan tähän astisista albumeistamme paras.”

Naryan julkaisee seuraavan singlensä alkuvuodesta 2024. Myös kevään keikkoja tullaan julkaisemaan lisää sekä Suomeen että ulkomaille.

Kokoonpano:
Tommi Niemi – Laulu
Lauri Kovero – Kitara
Raino Ketola – Kitara
Tommi Tanhuanpää – Rummut
Linda Kuoppala – Piano
Jarno Forsman – Basso
Henriina Marin – Viulu

naryanband.com
http://www.naryanband.com/
https://naryan.bandcamp.com/
https://www.tiktok.com/@naryanband
https://www.instagram.com/naryanband
https://www.facebook.com/naryanband
https://www.youtube.com/@Naryanband

Luetuimmat

Uusimmat