Navy Metal -kiertueen päätös Turun Logomossa – Katso kuvat tapahtumasta

Kirjoittanut Sami Hinkkanen - 29.11.2021

Neljä kaupunkia ja tapahtumaa käsittänyt Navy Metal -kiertue päättyi Turun Logomoon 24.11.2021. Ensimmäistä kertaa raskaampaan musiikkiin pohjautunut kiertue oli kaikinpuolin menestys. 32 muusikkoa käsittävä laivaston soittokunta tarjoili hyvinkin mieleenkiintoisia sovituksia mm. Dion, Slipknotin ja Linkin Parkin kappaleista solisteinaan Timo Kotipelto, Ilari Hämäläinen sekä Nitte Valoa paikannut Netta Skog. Kyselin myös illan fiilikset Netalta ja Ilarilta.

Millaista on esiintyä orkesterin kanssa ja tulisitteko toistekkin?

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Netta Skog: Olihan se suunnaton kunnia tulla pyydetyksi tuuraamaan Nitteä ja ehdottomasti tulisin toistekkin. Seuraavalla kerralla ehkä hieman pidemmällä valmistautumisajalla.

Ilari Hämäläinen: Esiintyminen tuntuu hyvältä ja jollain tavalla arvokkaalta. Mieleeni on jäänyt orkesterin tarkka hierarkia, kaikille on selvää kuka johtaa ja kenellä on mikäkin rooli. Tottakai tulisin uudestaan. Toivottavasti vastaavia järjestettäisiin tulevaisuudessakin.

Kerrotteko hieman omista tämän hetken musiikki kuvioista?

Netta Skog: Casino Helsingissä Timo Kotipellon ja bändin kanssa keikkailen sekä Timon kanssa duokeikkaa. Vierailen myös Mokoman akustisilla keikoilla.

Ilari Hämäläinen: Kolmas sooloalbumi on hyvällä mallilla ja bändiltäni The ice EYE on levy tulossa tulevaisuudessa.

Kiitokset illasta ja turvallista kotimatkaa.

Kuvat tapahtumasta voit katsoa alta:

Kuvat: Sami Hinkkanen

Luetuimmat

Uusimmat