Näyttelijä Jason Momoa palkkasi Archspiren laulajan opettamaan itselleen karjumista uutta sarjaa varten

Jason Momoa

Muun muassa Game of Thronesissa, Aquamanissa ja Conan The Barbarianissa näytellyt yhdysvaltalainen Jason Momoa on hakenut oppia roolisuoritukseensa hieman yllättävästä lähteestä.

Tuoreessa Apple Tv+ -palveluun tuotetussa tieteisfiktioon ja draamaan keskittyvässä ”See” -sarjassa näyttelevä Momoa on hakenut apua Baba Voss -hahmolleen kanadalaisen teknistä death metallia esittävän Archspiren solistilta, Oli Petersilta. Laulaja opetti Momoalle tekniikan oikeaoppiseen karjuntaan ja örinään, jota Archspirenkin musiikissa kuullaan.

Momoa itse tunnustautuu bändin faniksi, joten örinäkouluttajaa ei tarvinnut lähteä etsimään sormi suussa. Koko projekti sujui niin hyvin, että sekä Peters että bändin rumpali Spencer Prewett vilahtavat ohjelmassa.

Peters kertoo hieman kokemuksestaan IndieWirelle:

”Jason on todella innostunut musiikista ja tehnyt aikaisemmin paljon aggressiivisia näyttelykohtauksia, joten hän pääsi nopeasti kärryille kaikesta. Käytimme paljon aikaa siihen, että saimme hänet tutustutettua tähän laulutyyliin, ja viestittelimme paljon keskenämme Archspiren ollessa kiertueella. Hengailimme myös kuvauspaikalla ja kävimme repliikit läpi yhdessä.”

Peters jakoi kaksikon varhaisen kohtaamisen Instagramissa:

Kommentoi julkaisua