Näyttelijä Jim Carrey kertoo nauraneensa innosta kuullessaan Panteraa ensimmäisen kerran – Carrey tapasi bändin sattumalta heti perään

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.4.2022

Näyttelijälegenda Jim Carrey muistetaan metallifanien keskuudessa elokuviensa lisäksi myös esimerkiksi Ace Ventura -elokuvan kohtauksesta, jossa Carrey on death metal -yhtye Cannibal Corpsen konsertissa.

Nyt tuoreessa Fox 5 -kanavan haastattelussa Carrey muistelee yhtä toista kohtaamistaan metallimaailmassa. Carrey muisteli ensimmäistä kertaa, kun kuuli metallisuuruus Panteran musiikkia.

”Kuulin Panteran ensimmäisen kerran, kun olin matkalla San Diegoon konsertoimaan teatteriin ja kirjauduin hotelliin, ja minä ja silloinen managerini Jim Miller laitoimme Panteran soimaan, enkä ollut koskaan kuullut mitään vastaavaa. Ja se iski minuun niin äärimmäisen stimuloivasti, että aloin nauraa hillittömästi koko kappaleen ajan. Nauroin vain hermostuneesti, että ’Mitä täällä tapahtuu?, Carrey muistelee.

Tapaukseen tuli annos mielenkiintoista sattumaa, kun hotelliin kirjautuessaan Carrey päätyi yllättäen tapaamaan Panteran muusikot.

”Sitten menimme kirjautumaan hotelliin ja jonossa meidän takanamme olikin Pantera. Käännyimme ympäri ja sanoimme: ’Onko tämä pilaa? Tämä on liian outoa.’ Se on minun elämääni.”