Neal Schon kertoo Journeyn soittavan Lollapaloozan pääesiintyjänä ensi vuonna

Kitaristi kertoo Journeyn hiljattain uudistuneen kokoonpanon soittavan Chicagon -festivaalin pääesiintyjänä jo huhtikuussa. Lollapaloozan virallisilla kanavilla ei ole ilmoitettu ensi vuoden suunnitelmista, sillä koronavirus on aiemmin tänä vuonna pakottanut festivaalin järjestämään kaikki keikkansa digitaalisina esiintymisinä, ja festivaalin ilmoitettu päivämäärä on heinä- ja elokuun taitteessa. Schon kertoi yhtyeen erikoisista Lollapalooza-suunnitelmista Eddie Trunkin podcastissa:

”Ensimmäinen keikkamme on buukattu Lollapaloozaan, ja soitamme pääesiintyjänä Chicagossa. Ja se tapahtuu ilmeisesti huhtikuussa. Toivottavasti sitä ei siirretä, sillä rokote on vihdoin täällä. Toivon, että sitä aletaan jakelemaan pikaisesti, jotta kaikki pääsevät takaisin jaloilleen ja pääsevät kuulemaan musiikkia.”

Trunk mainitsi Journeyn olevan erikoinen valinta hip hopiin ja elektroniseen musiikkiin suuntautuneelle megafestivaalille, mutta Schon vaikutti olevan asiasta vakuuttunut:

”En ole nähnyt artistikattausta. Kaikki mitä tiedän on, että soitamme pääesiintyjinä. Voin luvata, että nyt kun yhtyeessä on uutta verta, me olemme se uusi siisti juttu. Lisäämme show’hun paljon uutta. Tuomme lavalle uutta dynamiikkaa ja näytämme ihmisille, mitä muusikkous todella tarkoittaa tässä bändissä.”

Lollapalooza ei ole julkaissut virallista tiedotetta asiasta.

Kommentoi julkaisua