Necromutilator tarjoilee kakkoslevyllään kaljanhuuruista ja härskiä höyryjen päästelyä

Kuten yhtyeen nimestä voi päätellä, italialainen Necromutilator soittaa yksinkertaisen härskiä turpaanvetoa, jossa ei kaljanhuuruisia oksennuksia säästellä. “Black Blood Aggression” on bändin toinen täyspitkä, ja musiikki liikkuu jossain black-, death- ja thrash metalin välimaastossa. Suurin innoittaja lienee Sarcófago. Brasilialaisiin verrattuna “Black Blood Aggressionin” suurin puute on väsähtäneessä ulosannissa; sarcofagolainen törkeä energia loistaa täysin poissaolollaan. Kehua ei voi myöskään tympeitä ja laiskanpulskeita soundeja, jotka vielä korostavat materiaalin terävyyden puutetta. Toki, asialleen omistautunut produktio toimisi varmasti vaikkapa Beheritin ollessa kyseessä, mutta tämän bändin kohdalla kääntyy haluttu efekti jotenkin päälaelleen.

Vaikka keskisormea näytelläänkin joka suuntaan, Jeesusta kidutetaan ja oksennetaan päälle, ei bändin uhoaminen tuo mukanaan tällä erää tippaakaan katu-uskottavuutta. Meininki ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hullua tai rajua, jotta oikeanlainen vaikutelma voisi syntyä. Yksikään biisi ei erotu joukosta, vaan samaa väsynyttä öyhötystä toistetaan yhä uudelleen aina totaaliseen kyllästymiseen asti. Necromutilatorilta yksinkertaisesti puuttuu se kuuluisa jokin, jonka ansioista Sarcófagon “I.N.R.I.” tai Beheritin “The Oath of Black Blood” ovat pesunkestäviä klassikoita.

Bändin tyylin huomioon ottaen kukaan tuskin odottikaan mitään mullistavaa, mutta kun riman kohdalla jäädään vähän puolenvälin alapuolelle, ei oikein voida puhua edes perushyvästä kohkaamisesta. “Black Blood Aggressionia” voisi verrata lussuun pyöränkumiin; kumia löytyy, mutta mitäpä sillä ilman ilmaa tekisi. Toivottavasti bändi saa ensi kerraksi pumpattua vähän ilmaa renkaisiinsa, sillä Necromutilator ei vielä ole menetetty tapaus. Tuomion koura on kuitenkin tällä haavaa ankara; “Black Blood Aggression” on julkaisuna keskinkertainen turhake, jonka heitän aivan tuota pikaa kompostiin ja oksennan päälle.

4/10

Kappalelista:

1. Armoured Antichrist
2. Serve the Impurity
3. Nocturnal Messiah
4. Putrefaction Rites
5. Crypts of Depravation
6. Blessed in Hellvomit
7. Goat Eyes Hypnosis
8. Black Mayhemic Torment
9. Chainsaw Sacrament
10. Cold Sperm of Sathanas

Necromutilator Facebookissa

Kommentoi julkaisua