Necropsy – Buried In the Woods

Suomalaisen death metalin veteraaniosasto on ollut viimeaikoina tapetilla erilaisten festareiden ansioista. Yksi näistä yhtyeistä on , jonka toinen kokopitkä ”” on nyt tarkastelun alla.

”Buried In The Woodsin” aloitusraita – levyn nimikko kappale – osoittaa heti kättelyssä, ettei ikä paina vielä Necropsyn harteita. Räväkkä aloitus levylle. Yhtye viljelee levyllään mustaa ja jopa kylmää huumoria, mikä tulee ilmi biiisien nimissä, kuten ”Cold Fart Morbidity”. Itse kappalehan ei naurata ketään, sen verran rujoa jyräämistä se tarjoilee.

”Buried In The Woods” on tasokas tuotos, joka ei pidä sisällään varsinaista hittibiisiä, mutta kappaleiden yleinen taso julkaisulla on kova. Soundi-puolella kitarat murskaavat erittäin rouheasti ja örinä kuulostaa juuri viemäristä nostetulta spurgulta, eli toisin sanoen toimii helvetin hyvin. Necropsy taipuu ajoittain hyvään grooveen riffeillään ja soolot ovat hyvällä maulla toteutettuja.

Miinuksena sanottakoon, että kappaleet saattavat ensimmäisillä kuuntelukerroilla sulautua toisiinsa liiankin hyvin, eli ensialkuun levystä on vaikea saada kiinni. Kun levyyn pääsee sisälle, se antaa korville kunnollisen death metal korvapuustin.

8/10

Kappalelista:

  1. Buried in the Woods
  2. Cold Fart Morbidity
  3. Just Sharpen My Knife
  4. Dead Inherit the Land
  5. Full Moon Catlin
  6. Pages of Flesh
  7. Best Day Ever
  8. Father Heresy

 

Kirjoittanut: Ilkka Laaksonen

Kommentoi julkaisua