Neil Young - kuva: Hannu Tiainen Photography 2016

Neil Young käskee Spotifyta poistamaan tuotantonsa palvelusta – ei halua olla samalla alustalla Joe Roganin podcastin kanssa: ”He voivat saada Roganin tai Youngin, eivät molempia”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 25.1.2022

Muusikkoveteraani Neil Young vaatii tuohtuneena, että suoratoistojätti Spotify poistaa hänen tuotantonsa alustaltaan. Syy Youngin päätökselle on laulajan itsensä mukaan se, että hän ei halua olla mukana alustalla, joka sallii ”väärän rokotusinformaation” levittämisen.

Tällä Young viittaa valtavan suosittuun The Joe Rogan Experience -podcastiin, jonka isäntä Joe Rogan on saanut viimeaikoina kritiikkiä rokotekriittisistä näkemyksistään podcastissaan.

”Teen tämän, koska Spotify levittää väärää tietoa rokotteista – mahdollisesti aiheuttaen kuoleman niille, jotka uskovat heidän levittämäänsä disinformaatioon”, Young kertoo Rolling Stonelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Haluan, että kerrotte Spotifylle heti, että haluan kaiken musiikkini pois heidän alustaltaan. He voivat saada Roganin tai Youngin, eivät molempia.”

Young oli poistanut tuotantonsa Spotifysta jo vuonna 2015 protestina alustalla olevien kappaleiden huonolle äänenlaadulle, mutta palautti tuotantonsa suoratoistopalveluun vuonna 2016.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat