Neondad – Daddylicious

Neondad on oululainen popyhtye” lukee yhtyeen esittelyssä ja mukaan on laitettu bändin debyytti-EP ”Daddylicious”. Jostain syystä päässäni alkoi soida Timo Rautiaisen ”Hämmennys Ja Viha”.

Vuoden kasassa ollut Neondad veivaa brittipop-tyylistä rockin ja popin yhdistelmää, jossa pääosissa ovat vokalisti ja tiukka kitarointi. Kappaleet ovat rauhallisia rallatteluja, joissa rauhallisen laulutyylin päälle veivataan meneviä riffejä. Kyllä ovat ”Neon-Iskät” Musensa ynnä muut kuunnelleet, sillä meno on välillä hyvinkin tutun kuuloista.

Neljä biisiä sisältävä ”Daddylicious” kellottaa päälle 20 minuuttia, joten mitään nopeita kaahauksia ei ole luvassa. Biisit ovat monesti vähän turhankin pitkitettyjä, ja muutamat oikomiset kappaleissa olisi ollut toivottavia. Kappaleiden samankaltainen rauhallinen tyyli ryhtyy myös puuduttamaan nopeasti, kun tiukempia revityksiä löytyy vain kahdesta biisistä. Näistä toinen ”Create The Silence” iskee itseeni parhaiten mukavan menevällä menollaan.

No joo, eihän tätä tulisi vapaaehtoisesti kuunneltua, mutta muutama kiva juttu on EP:lle eksynyt. Pääasiassa EP on kuitenkin tasaisen paksua rallattelua ilman huolia huomisesta. Neondad on juuri niitä bändejä, joka keksii pian yhden tiukan radiohitin ja vaipuu sitten takaisin unholaan.

4/10

Kappalelista:
01. Drugs
02. Good Morning Mr. Pink
03. Girl In The Uniform
04. Create Silence

http://soundcloud.com/neondad

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: