Neurosurgery on taas täysilukuinen ja työstää materiaalia toista levyään varten

Kirjoittanut Niko Kuusela - 24.12.2021

Neurosurgery on jo hetken aikaa treenaillut piilossa kahden uuden kitaristin kanssa. Päätös vaikutti treeni treeniltä varmemmalta, ja viimeisin keikka Helsingissä toimi tulikokeena noille kahdelle antisankarille. Aku Honkanen sekä Tommi Blom tylyttivät yleisöä oikein mallikkaasti ja vetivät kaiken viimeisen päälle. Yhteishenki on ollut loistava, eikä bändi ole koskaan ollut näin voimissaan.

”Bäkkärillä päätös oli yksimielinen, ja jallurituaalien saattelemana Tommi sekä Aku ristittiin remmiin. Tällä jengillä vedetään ihan vitun lujaa.”

Turo
Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Ensimmäinen keikka Neurosurgeryn riveissä jätti varsin positiiviset vibat. Asiat menivät suunnitellusti ja ongelmitta, ja niin yhtyeen kuin yleisön/fanien energia nostatti soittamisen fiilistä entisestään.” 

Tommi Blom

”Tuntuu tosi hyvältä päästä mukaan näin kovaan bändiin, on niin taitavia muusikoita ja hyvä yhteishenki.”

Aku

Nyt, vahvempana kuin koskaan, yhtye lähtee valmistelemaan toista täyspitkää levyään CDN Recordsin kautta. Levyn pohja on kovan työn alla, ja demoja on reilusti. Yhtyeen tulevan materiaalin viboja voi etukäteen kuvailla entistä synkemmiksi, raaemmiksi sekä pahaenteisiksi. Debyyttialbumin hyvä vastaanotto vain ruokki soittamisen vimmaa.

”Syvissä death metal -vesissä mennään edelleen. Levyn sävellys on loppusuoralla, ja biisien yleissoundi on edelliseen levyyn nähden vähän grindaavampaa sekä synkempää”

Alpo

Bändin voi todistaa livenä tammikuussa Turussa sekä Helsingissä. Yhtyeellä on myös käymässä pytyssä ulkomaankeikkoja, joista tiedotetaan myöhemmin. Valmiiksi kuitenkin tiedetään, että Neurosurgery vetää vuoden 2022 viimeiset keikkansa Itävallassa ja Tsekeissä. Yhtye bookkaa nyt kalenteria vuodelle 2022.

”Saa kysellä keikoille. Vedetään lähtökohtaisesti missä vaan ja milloin vaan. Meidän keikoilla ei tuu kylmä.”

Turo