Nickelbackin Chad Kroeger suhtautuu pilven polttoon konserteissa Bruce Dickinsonia suvaitsevaisemmin: ”Se tekee show’sta vain paremman!”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.11.2022

Uutisoimme hetki sitten, että heavy metal -legenda Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson oli tilittänyt kannabista polttaville faneille kesken bändin keikan siitä, miten hän toivoisi yleisöltä kunnioitusta. Dickinsonin mukaan kannabiksen poltto häiritsi häntä ja basisti Steve Harrisia.

Moni on jo ottanut kantaa Dickinsonin reaktioon ja aiheeseen. Nyt rockyhtye Nickelbackin laulaja Chad Kroeger kommentoi aihetta tuoreessa Loudwiren haastattelussa.

”Sanon yleensä: ’Puhalla sitä [savua] tähän suuntaan’. Jos kävelen lavan poikki ja minulla on mikrofoni, käännyn ympäri ja sanon: ’Vau, jokin tuoksuu todella hyvältä täällä!’. Tarkoitan, että kyllä, sellaista rock-konserttien pitäisi olla. Sellaiselle tulisi hieman altistua [konsertissa]. No, ei pelkästään sille – olemme ampuneet niin paljon pyrotekniikkaa, ja kemikaalit, joita olen hengittänyt siitä… Huh. Se on paljon pahempaa kuin se, että joku hengittää vähän kannabissavua minua kohti, se ei ole iso juttu. Se tekee show’sta vain paremman!”