Nicole juhlistaa 20-vuotista uraansa lokakuussa Seinäjoen Rytmikorjaamolla

promokuva 2013

Seinäjokelainen metalliyhtye Nicole on aktivoitunut juhlavuotensa kunniaksi, ja syksyllä 20-vuotta täyttävä bändi on julkaissut videoita ja päivityksiä studiosta. Nicole on ollut nauhoittamassa jatkoa vuonna 2013 ilmestyneelle ”Hävityksen huoneet” -albumilleen.

Lokakuun 7. päivä bändi juhlii uraansa Seinäjoen Rytmikorjaamolla, jossa esiintyvät Nicolen lisäksi myös , sekä .  Nicolen settilistaan sisältyy kappaleita bändin kaikilta albumeilta ja illaksi on luvattu myös yllätysvierailijoita. Lipunmyynti keikalle on avattu ww.tiketti.fi kautta.

Nicole esiintyy lisäksi kesäkuussa Nummirockissa, heinäkuussa Tuiskulassa Nivalassa sekä elokuussa Dark River -festivaalissa.

Tapahtumakuvaus Facebook-sivuilla:

Liput ennakosta 14€, ovelta 15€.
Ennakkoliput: www.tiketti.fi jälleenmyyntipisteineen.

K18
Ovet klo 20:00
20:30 Antivalent
21:15 Khroma
22:15 Sara
23:30 Nicole

NICOLE
Suomenkielisen metallin pioneeri Nicole täyttää syksyllä kunnioitettavat 20 vuotta. Erittäin kovana livebändinä tunnettu yhtye juhlii kaksikymmenvuotista uraansa Seinäjoen Rytmikorjaamolla lokakuussa. Illan settilistaan mahtuu biisejä Nicolen kaikilta albumeilta ja yllätysvierailijoita on myös luvassa.

SARA
Viime aikoina julkaisutahtiaan kiristänyt kaskislainen tummasävyisen pop-rockin mestari Sara kiertää syys-lokakuussa Suomea tuoreimman singlensä myötä. Yhtye valmistelee keväällä 2018 julkaistavaa kahdeksatta pitkäsoittoaan.

KHROMA
Helsinkiläinen elektro-metalliyhtye Khroma julkaisi keväällä 2016 kakkosalbuminsa ”Stasis” ja teki 30 keikkaa käsittäneen, massiivisen Euroopan kiertueen. Nyt yhtye valmistelee kolmosalbumiaan ja tekee Suomessa muutamia keikkoja syksyllä 2017.

ANTIVALENT
Antivalent on Seinäjoelta ponnistava englanninkielistä pop/indie rockia soittava yhtye, joka yhdistelee musiikissaan sekä länsimaista että skandinaavista indiepainotteista jykevää pop-rockia tunteita kuitenkaan unohtamatta.

Kommentoi julkaisua