Night Lives – Divider

Joensuusta kotoisin oleva on julkaissut alkuvuodesta uuden levynsä ”Divider”. Heti alkuun vinyylilevyjä arvostaville tiedoksi, että tämä on saatavilla kevään aikana myös 12″ vinyylinä. Bändi on perustettu vuonna 2012, ja ”Divider” on sen toinen julkaisu.

Bändi edustaa musiikkityyliltään lähinnä hardcorea. Musiikki on samanaikaisesti sekä rauhallista että aggressiivista. Ensimmäisessä kappaleessa ”True Nature” on miellyttävän kuuloinen, hiukan psykedeelinen alku. Muuten englanninkielisessä levyssä kuuluu jopa joitain sanoja suomea. Ikäväkseni muuta erityistä mainittavaa en kappaleesta löytänyt. Levyn laadussa voisi olla hiukan parantamisen varaa, eikä laulajan särkevä ääni juuri ole mieleeni.

Tämä neljän kappaleen julkaisu ei millään biisillään saanut ihan täysin vakuutettua. Musiikki on niin sanotusti ihan ok, mutta jäin vielä kaipaamaan jotain. Parhaimmaksi kappaleeksi sanoisin levyn viimeistä, nimikkobiisiä ”Divider”. Kappaleesta löytyy aika paljon melodisuutta ja tunnelmallisuutta, mikä on omaan mieleeni.

Levy on ihan kuunneltava, mutta jää aika keskinkertaiseksi. Tunteita se saa sen verran pintaan, etten ehkä tätä musiikkia kuuntelisi juuri kaikkein ahdistavimpana hetkenä. Tai sitten se voisikin olla parasta juuri silloin…

7-/10

Kappalelista:
1. True Nature
2. No Beacons Here
3. Lifeless
4. Divider

https://www.facebook.com/nightlivesband/info/?tab=page_info

Kirjoittanut: Taru Ruusu

Kommentoi julkaisua