Nightwishin Helsingin konsertti siirtyy tammikuuhun: keikan lämppäriksi Bloodred Hourglass

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 26.12.2021

Tapahtumia koskevien rajoitusten vuoksi Nightwishin konserttia Helsingin Jäähallissa ei voida järjestää suunnitellusti 30. joulukuuta. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä lauantaille 29. tammikuuta 2022. Aikatauluhaasteista johtuen Lähiöbotox ei jatka lämmittelyesiintyjänä, vaan heidän tilalleen on kiinnitetty suomalainen metalliyhtye Bloodred Hourglass. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster). Teethän palautuspyynnön mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.1.2022 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/32jUJgL

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
Nightwish (FIN)

  • support: Bloodred Hourglass (FIN)
    La 29.1.2022 Helsingin Jäähalli
    Ovet klo 18.30

Pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi sinulle, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 15.1.2022 mennessä.

Palautuslomake suomeksi
Palautuslomake englanniksi

Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittelyssämme on yhä ajoittain ruuhkaa. Tapahtumajärjestäjien palautusprosesseissa on eriäviä käytäntöjä, joten joissain tapauksissa palautusten käsittelyn aloittaminen viivästyy. Tästä johtuen uusien palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 30 päivää, siitä kun aloitamme palautuksen käsittelyn.

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:

Mikäli olet ostanut liput Ticketmasterin verkkokaupasta käyttäen luottokorttia, PayPal-tiliä, Apple Payta tai Klarna-maksutapaa, palautetaan lipun hinta käyttämällesi maksutavalle.
Mikäli liput on maksettu verkkopankin kautta, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta pyydämme täyttämään lomakkeelle tilinumeron lippujen hinnan palautusta varten.
Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.
Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.
Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Huomioithan, että tämän poikkeuksellisen tilanteen johdosta asiakaspalvelumme on erittäin ruuhkautunut. Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi.