Nightwishin Kaisaniemen keikka peruuntuu: korvaava keikka Helsingin jäähallissa joulukuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.8.2021

Nightwishin konsertti Kaisaniemen puistossa 14. elokuuta on peruttu. Tapahtumaa koskevien rajoitusten ja vallitsevan tilanteen vuoksi konserttia ei valitettavasti voida toteuttaa suunnitellusti. Helsinkiin on löydetty kuitenkin uusi päivämäärä ja paikka Helsingin Jäähallista 30. joulukuuta 2021.

Näiden teille ja meille riipaisevien ja uutisten keskellä on tärkeää muistaa, että tämä maailmassa meneillään oleva omituisuus ei tule kestämään loputtomiin. Pysytään optimistisina, pidetään toisistamme huolta, ja nähdään jälleen joulukuussa!

– Tuomas

Ticketmaster tulee toimittamaan lipunostaneille automaattisesti uudet liput syksyn aikana, eikä asiakkaiden siis tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä saadakseen uudet liput joulukuun 2021 keikalle. Kaisaniemeen ostetut liput eivät käy uudelle keikalle sellaisenaan.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 6.10.2021 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman peruuntumisesta ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3ipJ05T

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

PERUUNTUNUT KONSERTTI:
Nightwish (FIN)
+ support: Lähiöbotox (FIN)

La 14.8.2021 Kaisaniemen puisto, Helsinki

UUSI AJANKOHTA JA PAIKKA:

Nightwish (FIN)
+ support: Lähiöbotox (FIN)

To 30.12.2021 Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18.30