Nigthwishin solistina tunnettu Tarja Turunen sekä Kolmas Nainen kiinnitetty Kokkolan Viinijuhlille – huippukokki Hans Välimäki mukana festivaalin ruokamaailmassa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.5.2021

Kokkolaan heinäkuussa 2021 valmistuvassa uudessa tapahtumapuistossa 30.-31.7.2021 järjestettävä Kokkolan Viinijuhlat julkaisee uusia artistikiinnityksiä. Päiväkohtainen ohjelma on nyt julkaistu ja kaikki päiväkohtaiset liput myynnissä tänään torstaina kello 18:00. Tapahtuman VIP-lipuista on myyty jo yli 90%.

Luvassa on premium-tason festivaali aikuisille Kokkolan keskustan läheisyydessä. Vahvan esiintyjäkattauksen lisäksi tapahtumassa tärkeässä osassa ovat korkeatasoiset juoma- ja ruokapalvelut sekä erillinen viinikylä. Viinikylän näytteilleasettajat julkaistaan myöhemmin alkukesän aikana. Tapahtuman ikäraja on kokonaisuudessaan K-18.

Kokkolan uudessa tapahtumapuistossa 30.-31.7.2021 järjestettävä uusi merkittävä kaksikielinen festivaalitapahtuma on kiinnittänyt esiintyjikseen Nightwishin solistinakin tunnetuksi tulleen Tarja Turusen. Turunen nähdään Kokkolassa perjantaina 30.7. erikoiskeikalla yhdessä bändinsä kanssa. Lisäksi ohjelmistoon kiinnitetään mm. kappaleista “Tästä asti aikaa” ja “Hyvää ja kaunista” tunnettu kotimainen yhtye Kolmas Nainen.

Musiikkiin, ruokaan ja juomaan keskittyvän festivaalin ruokamaailman ensimmäinen julkaistava yhteistyökumppani on Top Chef- ja Kuppilat Kuntoon -tv-ohjelmista tunnettu arvostettu huippukokki Hans Välimäki. Hän suunnittelee ja toteuttaa Viinijuhlien VIP-ruokailun ja toteuttaa ruoka-annoksia myös festivaalin ruokamaailmaan.

Päiväkohtainen ohjelma:

Perjantai 30.7.2021
APOCALYPTICA
TARJA TURUNEN
J.KARJALAINEN
IDA PAUL & KALLE LINDROTH
ARTTU WISKARI
ELASTINEN
ONEVIOLIN

Lauantai 31.7.2021
EUROPE (SE)
KOLMAS NAINEN
SAMULI EDELMANN
ERIN
RESSU REDFORD
REINO NORDIN

Tapahtuma tavoittelee Kokkolan uuteen tapahtumapuistoon yli 10 000 kävijää oheistapahtumineen viikonlopun aikana

Osana festivaalialuetta on Tasting Village -viinikylä, jossa tullaan maistelemaan kotimaisia ja kansainvälisiä laatuviinimerkkejä. Tasting Villagen yhteistyökumppanit julkaistaan kevään ja alkukesän 2021 aikana.

“Organisaatiomme valmius toteuttaa Kokkolan Viinijuhlat on erittäin hyvä. Hallituksen tuorein näkemys siitä, että loppukesän tapahtumia on mahdollista järjestää jopa ilman rajoitustoimia, on erittäin positiivinen signaali festivaalille. Tarvittaessa tapahtuman järjestelyt mukautetaan vallitseviin rajoituksiin.

Olemme kasanneet Kokkolan Viinijuhlien ohjelmaa kokkolalaisten ja keskipohjalaisten esittämien toiveiden ja mieltymysten pohjalta. Tavoitteenamme on rakentaa Kokkolan Viinijuhlat -tapahtumasta Keski-Pohjanmaan suurin festivaalitapahtuma kansallisesti. Tapahtumasta luomme heti ensimmäisenä järjestämisvuotenaan korkeatasoisen kaksikielisen K-18 -festivaalin aikuisille. Huomioimme festivaalin toteutuksessa Kokkolan upean yli 400-vuotisen vahvan kulttuurihistorian, ja toteutuksesta tehdään tyylikäs sekä tasokas.

Monipuolisen ohjelman lisäksi tapahtuma tulee tarjoamaan loistavat palvelut sekä upean festivaalimiljöön. Olemme tutustuneet huolella Kokkolaan heinäkuulle 2021 valmistuvan tapahtumapuiston alueeseen ja lähdemme yhdessä Kokkolan kaupungin kanssa rakentamaan näyttävää ensimmäistä festivaalitapahtumaa uuden upean tapahtumapuiston ympärille. Tapahtumapuisto sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Kokkolan torista, eli alue on myös erittäin hyvin saavutettavissa. Luvassa on musiikin, ruoan ja juoman juhlaa heinäkuun lopussa Kokkolassa!” kertoo Tommi Mäki, Kokkolan Viinijuhlien promoottori.

Lippujen hinnat:

Yhden päivän (pe tai la) normaali lippu 59,90e
Yhden päivän (pe tai la) VIP-lippu 99,90e
Yhden päivän (pe tai la) DELUXE VIP -lippu 159,90e

Kahden päivän normaali lippu 99,90e
Kahden päivän VIP-lippu 149,90e
Kahden päivän DELUXE VIP -lippu 199,90e

Liput myynnissä NetTicketissä sekä Lippupisteessä. Yhden päivän lippujen myynti alkaa tänään torstaina 6.5.2021 kello 18:00.

Tarjouskampanja voimassa torstaista sunnuntaihin!
Uusien julkaisujen kunniaksi käynnissä on tarjouskampanja, jossa on mahdollisuus ostaa päivälippu erittäin edullisesti! Ostaessasi kaksi päivälippua saat ne edullisempaan kappalehintaan 49,95e/kpl. Kampanja voimassa sunnuntaihin 9.5. klo 23:59 asti.