Trivium - The Circus 27.2.2017 f

Niin siinä vain on ilmeisesti käymässä, että Triviumin Matt Heafy ja Emperorin Ihsahn ovat julkaisemassa yhdessä black metal -albumin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 18.7.2019
Trivium – The Circus 27.2.2017

Metalliyhtye Triviumin nokkamies Matt Heafy on jo muutamia vuosia pyöritellyt julkisuudessa ideaa black metal -projektista Mrityu, jossa Heafy lyöttäytyy yhteen Emperorista tunnetun Ihsahnin kanssa. Nyt alkaa todella näyttää siltä, että yhteistyön hedelmiä on pian kuultavissa. Heafy nimittäin kertoo tuoreessa The Jasta Show -podcastin jaksossa, että albumia ollaan jo parsimassa kasaan. Heafy kertoo:

”Ihsahn tuottaa black metal -projektiani. Hän on auttanut kirjoittamaan muutaman kappaleen – parsimme hommaa yhdessä kasaan, ja meillä on jotain kahdeksan tai yhdeksän kappaletta tehtynä. Hän tuottaa koko homman ja osallistuu sävellystyöhön.”

Heafy lisää, että Ihsahn ei ole ainoa black metal -hahmo, jota projektissa tullaan kuulemaan. Heafyn tavoitteena on saada albumille myös muita saman genren muusikoita.
”Yritän saada mukaan jokaiselle kappaleelle yhden black metal -sankarini. Ihsahn laulaa joissakin kappaleissa, ja Nergal tulee tekemään yhden kappaleen. Gaahl puolestaan osallistuu luultavasti yhteen kappaleeseen ja hommaa mukaan muitakin.”

https://soundcloud.com/jameyjasta/episode-468-matt-heafy-trivium