Niki’s Project -single ”Pretend” on puhdasverinen James Bond -biisi

Ainutlaatuisen Niki’s Project -duokokoonpanon seuraava single ”Pretend” liikkuu vahvasti James Bond -elokuvien musiikillisen maailman maisemissa. Niki Westerbackin ja hänen miehensä Tero Melkon mukana biisintekopuuhissa on ollut jälleen useiden suomalaisten huippuartistien kanssa jo aiemmin musiikkia tehnyt Tracy Lipp.

”Biisi kertoo teeskentelystä, rakkaudesta, intohimosta, vaarasta. Se on vaarallinen yhdistelmä vahvoja tunteita, jotka voivat joko tuhota tai saada kukoistamaan. Tämä on meidän James Bond-biisi”, Niki ja Tero toteavat.

Viime viikonloppuna Suomessakin alkanut kansainvälinen menestysformaatti All Together Now sai lisävahvistusta Nikistä, joka on mukana ohjelman tähtituomaristossa.

”Oli mielenkiintoista olla mukana tekemässä uutta ohjelmakonseptia Suomen televisioon monen vanhan tutun kanssa sekä saada myös uusia ystäviä. Tuntui kuin tuomaristo olisi ollut iso perhe, ja tunnelma oli katossa koko ajan. Toivottavasti se myös välittyy katsojille”, Niki jatkaa.

Tänä vuonna lanseerattu duo on julkaissut tasaiseen tahtiin uusia biisejä, joissa on kuultu vierailijoina esimerkiksi Amorphiksen Esa Holopaista sekä Nikin oman Barbe-Q-Barbies -yhtyeen tuttuja kasvoja.

Kommentoi julkaisua