Nikki Sixx avautuu somessa Andy McCoyn viimeaikaisista kommenteista: ”Hän vain yrittää myydä kirjaa, albumia tai kiertuetta”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.8.2022

Hiljattain Hanoi Rocksista tunnettu Andy McCoy on kommentoinut julkisuudessa Mötley Crüeta ja sen jäseniä. McCoy muun muassa syytti bändin laulaja Vince Neilia pelkuriksi, ja haukkuipa hän myös basisti Nikki Sixxia kutsuen tätä ”toisen luokan kansalaiseksi”.

Kommentit eivät ole menneet Nikki Sixxin korvien ohi, ja basisti avautuikin McCoyn kommenteista hiljattain sosiaalisessa mediassa.

”Andy Mcoy on viime aikoina vaahdonnut, etten koskaan kiittänyt häntä siitä, että hän pelasti henkeni heroiinin yliannostuksen jälkeen. Se on totta. En myöskään koskaan kiittänyt häntä siitä, että hän hankki minulle huumeita kuolettavan riippuvuuteni aikana sinä yönä…Ymmärrän, hän yrittää vain myydä kirjaa, albumia tai klubikiertuetta. ”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Sixx oli julkaissut myös hieman aiemmin samanlaisen päivityksen, jossa hän ei kuitenkaan maininnut ketään nimeltä.

”Aina kun muut muusikot alkavat haukkua meitä, katson yleensä heitä ja huomaan, että he yrittävät myydä kirjaa, musiikkia, kiertuetta tai jotain muuta SINULLE käyttäen minun tai meidän nimeämme hyödyksi.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat