Nikki Sixx kertoo puhuneensa Tommy Leen mukaan Mötley Crüen paluukiertueelle

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 19.9.2022

Vaikka hard rock -yhtye Mötley Crüe vaipuikin 2014 uneen allekirjoittaen lupauksen siitä, että bändi ei enää palaisi keikkalavoille, silputtiin tuo lupaus kuitenkin lopulta vuonna 2019. Koronapandemia hidasti paluuta, mutta yhtye on saanut kiertueensa käyntiin jonkin aikaa sitten.

Bändin basisti Nikki Sixx paljastaa, että hän joutui puhumaan Tommy Leen mukaan paluukiertueelle.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

”Tommy tekee muita juttuja, ja minä teen muita juttuja, ja muistan saaneeni puhelun johtokunnalta johon vastasin: ’Ei’. Ja he sanoivat: ’Ette ole edes kuulleet, mitä minulla on sanottavaa'”, Sixx kertoo ET Onlinelle ja jatkaa:

”Me olimme ystäviä, ja kaikki oli hyvin. Me vain sanoimme: ’Ei, se on paljon työtä.’ Kun näet show’n, tulet sanomaan että vau. Tarkoitan, että sen kasaaminen on vuosien työtä, ja sitten he sanoivat: ’Ei, ei kahdeksan areenaa, vaan kahdeksan stadionia’, ja minä sanoin soittavani Tommylle.”

”Sanoin: ’Hei, hemmo, he puhuvat kiertueesta’, ja hän sanoi: ’Ei.’ Koska halusimme pysyä siinä, mitä sanoimme. Mutta 16 keikkaa muuttui 36 keikaksi, ja siellä on, mitä, vielä 120 ensi vuonna ja sitä seuraavana vuonna; joten, olemme kiitollisia, että sanoimme kyllä.”

Lee ei lopulta pystynyt vastustamaan stadionien kutsua.